R@d@R Posted July 21, 2008 Report Share Posted July 21, 2008 Nedávno jsem začal hrát MHF2 a opravdu mě chytnul ale nevím kde sehnat MHP2G jsem stašný dřevo:roll: a dál by mě zajímalo co nového přináší oproti MHF2:bash: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NiCK Posted July 21, 2008 Report Share Posted July 21, 2008 Nedávno jsem začal hrát MHF2 a opravdu mě chytnul ale nevím kde sehnat MHP2G jsem stašný dřevo:roll: a dál by mě zajímalo co nového přináší oproti MHF2:bash: Napiš celej název hry :) nejak totiz nedokazu vycist co myslis za hru... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KILLaMH Posted July 21, 2008 Report Share Posted July 21, 2008 Doporucil bych ti hrat ten MHF2 zatial,na zaciatku je to aj tak skoro to iste a je to trosku lahsie/menej komplikovane ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
R@d@R Posted July 21, 2008 Author Report Share Posted July 21, 2008 moc děkuji za pomoc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zeNík Posted July 21, 2008 Report Share Posted July 21, 2008 I kdyz nwm jestli bylo nutny kuli tomu zakladat topic pac admini a moderatori tu nad tim docela rvou ale tak co :) ja bych zase rek ze mhp2g asi bude lepsi pac tam ti muze pomahat ta kocka a ta taky nejakou praci odvede ale musel by sis zvyknout na potvrzovani koleckem a pak sou tam o proti MHF2 dalsi upgrejdy zbrani ale to az treba nejaky Hi/G rankovy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skeeero Posted July 23, 2008 Report Share Posted July 23, 2008 Je lepší hrát rovnou MH 2nd G....questy sou postupně stejný, musíš je dělat postupně a až doděláš MH2 questy tak pak plynule přejdeš na MH2nd G Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts