Jump to content

Useři si hrají s Adminy :)

Arcane
 Share

Recommended Posts

Jelikož dnešek byl velice nudnej a pro mě extra na hovno, Leny mi ukázal Garry's modifikaci do Half-Life 2. Zprva sem tomu nevěřil, ale vyřádili jsme se tam. Poté přišel i Wryton a napadla nás v záplavě nudy myšlenka, že postavíme různě objekty a postavy ve hře a uděláme nějaké fotky (adminů, modů, a všeho možnýho co tu po c-f.net s právama leze :D). Fotky jsou níž pod textem :P Have a fun :P

Nejdřív jsme potkali anonymouse, kterej usnul na posteli pod peřinkou a vznítil se :P

anonymousema3.jpg

na další cestě jsem narazili na Danteho, bud měl žízen, nebo tam usnul...

dantema8.jpg

Evilsta i přes to, že nemá nohu si vyrazil na kolo, ale někdo ho přepadl :cry:

evilstamm1.jpg

Na ostrůvku jsme potkali Marka_2080 ve svém novém 1 pokojovém bytu.

marekpw9.jpg

Na cestě z ostrova jsem potkali mrtvého metuje s panenkou v ruce :cry:

metujnw4.jpg

Tekkena si někdo spletl s Ježíšem a omylem ho ukřižoval :dozey:

tekkenye1.jpg

Pana Willa sme našli v kleci a nějakej muž (asi ten co přepad chudáka Evilstu) mu chtěl urazit palici páčidlem

willlf9.jpg

A nakonec si všichni udělali výlet, ale nezvládli řízení a stala se menší nehoda :(

vsichnims8.jpg

A na závěr foka tvůrců. Zleva je to Wartryton, veprestřed já (Arcane :P) a napravo ode mě Leny :) A za námi cedule CF :D

zaverfq8.jpg

snad se vám to líbilo :D

Tak já čistě za sebe musím říct, že se mě to nijak nedotýká;-) Není to zbytečně vulgární ani urážlivé a to násilí je v kontextu se stylem hry. Ta panenka ke mě docela sedí - vzhledem k mé dceři;-)

BTW - nikdy nezapomenu, jak nám asi před sedmi lety IT vytvořilo v enginu Duke Nukema celou naši firmu a my se navzájem vraždili v reálných prostorách a (jakžtakž) reálných podobách. O podobně kuriózní úmrtí tehdy nebyla nouze;-)