Guest Neger Odesláno Červenec 22, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 22, 2008 Prosím poraďte mi jak se dělají designy pro psp,jaký k tomu potřebuji program,a do jaké složky mám ten design vložit díky za odpověď:pspgamer:;)
0 zozy Odesláno Červenec 22, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 22, 2008 Das je do ms0:/psp/theme/tvojetema.ptf a program myslim ze psp theme coverter
0 Kulo Odesláno Červenec 22, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 22, 2008 co kdyby sis radej proletel forum vsechno tu najdes jen hledej...
0 lukyc Odesláno Červenec 23, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 23, 2008 tohle si stáhni http://ulozisko.sk/71643/custom_psp_theme_creator.zip 1) Vyplň základní údaje, jako název theme apod. 2) Loadni wallpaper (2. stranka v programu), musí mít přesné míry pro PSP = 480 x 272 4) Zakladní ikonky: Malování:ikonka: Vlož obrázek, nahoŕe rozklikni "Obrázek" a pak "Atributy", nastav velikost 64x48. Ulož v BMP(zakladní), poté v BMP 256 BAREV, a poté v PNG, tak získáš ikonku pro PSP. Jestli to neuděláš, ikonka ti nepůjde vložit. 5) Vedlejší ikonky, jsou tam u každé ikonky 2 uploady, "Něco" a "Body" Postup je stejný ale pro "Něco" je velikost 48x48 a pro "Body" 64x64 6) Až budeš mít všechno vyplněno tak klikni na "File" > "Export" Musíš mít všechny ikonky apod. vyplněné, aby ti to šlo. a pak to ulož do x:\PSP\THEME
Otázka
Guest Neger
Prosím poraďte mi jak se dělají designy pro psp,jaký k tomu potřebuji program,a do jaké složky mám ten design vložit díky za odpověď:pspgamer:;)
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts