Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Problém s připojením k webu


Gecoch

Otázka

13 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

no tak ocivinde je neco Acess pointem ze nedokaze PSPcku dodat ze servru DHCP IP adressu

Prelozeni chyby: The connection to the accsess point timed out. = Cas na pripojeni k accsess pointu vyprsel nebo tak nejak ;-). neco podobnyho jako u stranky proste ;-) ale fakt nevim jak to resit mozna mas deaktivovanej DHCP mod u routeru nebo co pouzivas.

to je vlastne pravda co pouzivas za AP?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Takze (ne)vyreseno..

Je to tim, ze v siti neni DHCP server, takze nedostane IP a on samozrejme nevi, jaka tam je struktura IP adres (je to nejaka - verejna ? - sit), takze u toho koncime.. Neni problem jen u DNS IP, ale u vsech, predtim se dostal dal, jen protoze si ty IP vymyslel - coz, ale samozrejme nemuze fungovat, protoze nemuze vedet, jakou IP ma brana a v jake subsiti vse funguje..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

custe pls muzu se taky na neco optat? co bych mel delat s timto kdyz vypise "Communication with the server failed. A DNS error has occurred (80410418) "

a po druhym pokusu

A connection error has occurred.

A connection to the acces point could motbe established.

Check the security settings for the network and try again.

pls jestli znate nekdo postup kde se daj tyto informace(spravne) v mem pripade sem asi udelal chybu vzadavani DNS a ip rucne jestli vite nekdo kde se daj zjistit spravne udaje k routru (ja vyuzival dnsky vytazene ze servru z pozmenenou koncovnkou)...

moc diky (kdybyste mohli radeji bych ocenil odepsani na icq) 260 005 901

(Ja vim ze sem totalni lama tak jen uz netreba psat nadavky:D)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

1) ta druha hlaska znamena, ze je router chraneny WEP/WPA zabezpecenim a ty jsi zadal spatne heslo

2) k te prvni hlasce

.. rikas, ze jsi zadaval IP sam? Dle ceho jsi je zjistil? Jak vis, ze router ma IP 192.168.1.1 a ne 10.10.0.56 ? Jak vis, v jake jsi subsiti a jaka je maska site? Logicky si nemuzes vymyslet ani DNS adresa (ta je vetsinou stejna jako brana - ip routeru - ale kdyz jsis ji vymyslel..) - ale je mozne ji nezadavat - a na internet lezt primym zadavanim IP adres, nebo pouzivat proxy, nebo public DNS (verejne)..

.. pokud ti proste router sam pomoci DHCP serveru neprideli IP a ten router neni tvuj, muzes ledatak IP tipovat, bud se trefis, nebo mas smulu (je skoro nekonecne mnoho moznosti - je jich konecny pocet, ale opravdu obrovsky).. Na PSP proste neni zadny sniffer, pomoci ktereho by jsi zjistil pouzite IP v siti..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

hm takhle jako anonymous je sice profik ale taky to tak moc bere nevis jak je tenhle uzivatel zbehlej a kdo mu tu sit delal...... rekni mi delal vam nedko jako treba vas znamej prec PC nastaveni routeru nebo treba technink od firmy u tkery mate net.... jinak rekni typ routerupodle toho se da treba vodvodit vod otoh co to je.... mozna blbost co rikam ale pokud clovek tam necha to zakladni nastaveni tak je to docela easy vodvodit ;-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

mno na routru mam nastaveni site automaticky pridavani novych uzivatelu (dalsich pc) a divim se ze je tam WEP key pac tam nema co delat protosem se chtel s vami poradit:D

ip a dns sem si zjistil podle protokolu TCP/IP ale obycejne s pocitacemto neni problem pridat pc a uzivatele do site mam doma 3pocitace a 2 sem pridaval takze proc PSP nevnima nastaveni ip a dns??? (vim ze to neni pc ale pripojeni na net se nemeni)

jinak dik za rozvedeni diskuze:):D

2) ete jeden dotazek...PSP mi nereaguje na USB cable kdyz pripojim do PC a do PSP pak dam v PSP " usb connection" ale ukazuje to porad abych pripojij kabel (pc tez nereaguje) je mozne ze se USB cab. sam od sebe znici kdyz cca pred 2dnami to slo ....nebo by to mhlo byt chybou v firmware "3.90 M33"

dikes:roll:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu