Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Výměna baterie až odejde u Iphone nebo rovnou new Iphone


Wolf.cz

Recommended Posts

Chci se zeptat až mi uplně odejde moje baterie v iphone 3g koupeném v čr zajistí mi operátor výměnu baterie ? Jelikož jsem slyšel že pokud se tak stane jako že jo jelikož je baterka připravena na 400 nabytí že vám vašeho iphona vymění za nového dokonce... je to pravda?

Protože pokud ne tak je to pěkné šmelo:D Jelikož nevydrží ani rok

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no kedze bateria je pevnou sucastou moblu tak to mozno u nas menia aj kus za kus, pretoze u nas nie je servis

No já stim také počítám že za rok zajdu za operáotrem až bude pod 50% baterka takhle to uvádí apple a budu chtít new kus:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Moderators

Pokud vim tak zaruka na vydrz baterie je pul roku , co vim tak sem to mel u baterky co jsem kupoval u mobilu , bylo to napsane v zarucnich podminkach s kterymi automaticky souhlasis po koupeni a vyplneni zarucniho listu . pokud tam nic takoveho neni , mas klasickou zaruku 2 roky a jak ti to vyreklamuji je jen jejich problem :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

u telefonu je to trochu jinak ano je tam 6.měsícu záruka na baterii ale u telefonu si můžu koupit novou kdežto u iphonu nebo ipodu ne baterie je součásti výrobku takže se vztahuje záruka na celek.pokud si dobře vzpomínám když jsem reklamoval ipod když my klekla baterie tak mi ji vyměnily a daly tam ten nový chromový kryt sice nevím proč ale byl jsem rád

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 3 years later...
  • 2 weeks later...

No, já si před pár měsíci pořídila iPhone 4. Jsem ho výhodně koupila s rozbitým displejem a upřímně, byla to jediná rozumná cesta, jak přijít k iPhonu a nedat se přitom na sex po telefonu, nebo do Perlovky nebo se zadlužit u Home Creditu (teďkonc nevim, co z toho by bylo horší, he he). Koupila jsem si nový displej se sklem (http://www.pda-prislusenstvi.cz/displeje-pro-iphone/1422-lcd-displej-s-prednim-dotykovym-sklem-pro-apple-iphone-4-cerny.html) a nechala si tam hned dát i novou baterku (http://www.pda-prislusenstvi.cz/baterie/1472-baterie-pro-apple-iphone-4894128035565.html), naštěstí mám šikovnýho bráchu a tak mě to stálo jen ty díly a několik minut příjemného chování k němu... než to udělal :-)))

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 3 years later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu