Jump to content

Recommended Posts

• Replies 122
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

vcera sem hral se zavorkou a bylo videt ze sem lama ale tak to se muze zmenit zjo - BF:BC sem hral tri dny a od tretiho dne sem bol vzdycky aspon mezi prvnima trema nejlepsima ;) takze ja se taky hlasim - muj gamertag : Borg droid (nereste ho jo,fakt nevim jak sem ho moh vymyslet:lol: ) jo a taky MAM MIKRAK takze uvitam hrat s kymkoliv kdo ho ma taky :-) jo btw maggots nezarhal bys treba uz ted? :-)

Posted

Tohle se tedy netýká Horde modu ale nechtěl jsem zakládat nový téma a jenom bych se rád zeptal jestli se vám v posledních dnech taky stává, že hra hrozně laguje při hře po netu (různý zasekávání, rána dorazí do cíle až vteřinnu nebo dvě po tom co vystřelím), nejdřív jsem měl pocit, jestli mi jenom nehapruje připojení ale u jiných her se mi to nestává má někdo podobnou zkušenost? Mám net od O2-2mb

Posted
Tohle se tedy netýká Horde modu ale nechtěl jsem zakládat nový téma a jenom bych se rád zeptal jestli se vám v posledních dnech taky stává, že hra hrozně laguje při hře po netu (různý zasekávání, rána dorazí do cíle až vteřinnu nebo dvě po tom co vystřelím), nejdřív jsem měl pocit, jestli mi jenom nehapruje připojení ale u jiných her se mi to nestává má někdo podobnou zkušenost? Mám net od O2-2mb

Tohle se mi taky stávalo u pár her...ale vždy jen v určitém čase.Nakonec mi tu na fóru někdo řekl, že je to tím že byl třeba přetížený server.Nejvíce se mi to stávalo v Pes 08.:)

• 3 weeks later...
Posted

Tak mám doma pár dní xbox 360 elite a koupil jsem si k tomu hned gears of war 2, protoze ty dve hry co tam stali stoji za prd. Nevim proc to davaji k elite :roll:

Chtel jsem si Gow2 zahrat po netu, ale nejak porad nemam stesti. Nejdriv jsem to zkousel kdyz jsem mel v live accountu nastaveno recreation zonu. Na neco jsem kliknul - nejakej mod, a pak jsem dal najdi tym. Nejdriv mi to naslo spoluhrace a pak to napsalo neco jako "hledam nepratelsky tym s podobnymi schopnostmi". No a tim kocnim. Tady na tom mi to stalo 20 minut, tak jsem se na to vybodnul.

Pak jsem si prepnul zonu na pro a zkusil podruhe, ale se stejnym vysledkem.

To je normalni? :D