Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

upgrade 2.60 na 2.71,nebo Downgrade 2.60 na 1.50 heeelp!


gany

Otázka

Mam PSP fw 2.60 a starou zakl.desku bez oznaceni(to by bylo good) Ale...zkousel jsem snad vsechny postupy upgrade na 2.71.Jak odmacknu upgrade na pametovce/GAME,tak nabehne logo Sony a asi za 15 sec. se PSP vypne!To jsem i zkousel i vyssi upgrade a vzdy stejna udalost.

Downgrade na 1.50 ta stejna situace.Je vudec treba mozny downgradovat na 1.50 bez pouziti hry GTA LCS,u fw 2.60?

Kdyby to aspon slo upgradovat na 2.71...jde to vubec,nebo jsem uplna LAMA??

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

5 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0
  • Moderators

Vytvor si slozku UPDATE v psp/game a do slozky UPDATE nakopiruj ten EBOOT.PBP Nejlip kdys to bude 2.71 , stahnes treba na www.qj.net , nebo na oficialnich strankach sony , www.yourpsp.com. pichni do psp adapter (to je dulezite) a baterku nabij aspon na 75 % a spust update na 2.71 z game memory stick , nejak se tim proklikej a po updatu se psp restartne a mas 2.71 , pak musis na 1.5 doporucuju genetic downgrader , najdes ho bud tady v clancich , nebo na www.pspzone.sk , je tam archiv kterej jenom rozbalis a nakopirujes do psp , a pak postupujes podle navodu , je to jednoduchy taky jsem to takhle delal . no a az budes na 1.5 muzes pouzivat bud devhook a nebo jit na custom fw , ja osbne mam 3.03 oe-c a je naprosto bezproblemovy . :lol:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu