Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Nový iPod Shuffle (4rd gen.)

au!

Recommended Posts

Sice už tu něco je v FAQ topicu, ale myslim, ze tento prehravac si zaslouzi i svuj topic...

info - http://www.apple.com/ipodshuffle/

zajimavy clanek - http://www.apple.com/ipodshuffle/

Libi se vam ?

Co si myslite o tech sluchatkach ?

hlasujte, piste...

btw... Já premyslim, ze si ho koupim. Jezdim na sk8, a iPhone si opravdu znicit nechci a tohle mi prijde jako skvela volba ;)...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Me prijde zajimavej a urcite bych ho vyuzil...

Moznost koupe tu je... jezdim na BMX a taky si nechci znicit iPhone

-je malej, umi mluvit xD :D a ma 4GB

-ale nejlepsi by byl s BT sluchatkama i kdyby mel bejt o neco vetsi

uz jsem predchozi generaci videl u jednoho kluka a ten si ho pochvaluje, ze je skvelej a tenhle je navic este mensi

Odkaz ke komentáři

Sak o designu snad ani nejde pochybovat u applu :), ale to s tim ze prehravac nema zadne tlacitka podle me docela pohnojili. Ja osobne mam napr na svych sluchatkach hlasitost a nevyuzivam toho. A kdyz si vemes ze si jiny sluchatka nez ty 6itky od applu (preferuju pecky) tak je to pak docela na nic prehravac...

jinak se mi libi ten popis zdarma na prehravaci (visit www.apple.com )

Odkaz ke komentáři

^^ Sim3to : tzn. gravirovani, to je na mozny na skoro kazdym iphonu

ale porad je to tu, ze "pry" uz Apple vydal zpravu, ze vyrabi nejaky "pridavny ovladac"

+ 3rd party vyrobci taky urcite neco vyrobi, akorat to nebude hned no..

njn jsem byl linej se podivat jaky termin tam maji. Jinak meli udelat neco jineho, pristavni vecicka je kravina. Jestli to bude jako redukce tak si pak sluchatka omotas kolem hlavy 3x? Nebo co? Meli to udelat s necim jinym bezdratovim, napr co by sis pridelal na jakykoliv kabel na svych sluchatkach. Nebo tak neco, proste ne redukce... to by byla chyba.. :D

Odkaz ke komentáři

asi jo no, uvedomili si moc pozde, ze udelali chybu...

Sak to byla prvni otazka co me napadla kdyz jsem si rano v metru precetl v novinach ze apple vydala svuj novy ipod shuffle... Asi se jim zalibilo jak maji vsechny telefony jine handsfreecka a chtela na tom taky zbohatnout... Ale chyba to je a podle me i dost podstatna... A oni to tedka nemuzou hlavne nijak spravit.. Maji na truhu nvm 15-20 vyrobku a ne jako jine spolecnosti co vybrabi to same akorat v 10 variantach.... nvm pro me je ipod shuffle 4.gen FAIL! :D

Odkaz ke komentáři

wow, bez tlacitek? What? EPIC FAIL!

Shuffle pro mne byl vzdy cinsky vyrobek s logem apple (pro ty, co nepochopily - stejna mp3 se da poridit za 1/4 ceny, akorat bez loga apple :-) proste bezcenny predrazeny prehravac), ale tohle? Bez tlacitek, whoa! Prijdes o sluchatka, prijdes o moznost ovladani? Prosim? Tohle uz je vrchol, nutnost pouzivat Apple sluchatka.. Vzdycky jsem si rikal, ze politika Apple je prastena, ale tohle..

Uz se jenom tesim, kdy piloti budou ovladat letadla na svym handsfree.. to bude sranda az se to handsfree podela a letadlo nebude mit zadne normalni ovladace (nadsazka :dozey:)..

Odkaz ke komentáři

wow, bez tlacitek? What? EPIC FAIL!

Shuffle pro mne byl vzdy cinsky vyrobek s logem apple (pro ty, co nepochopily - stejna mp3 se da poridit za 1/4 ceny, akorat bez loga apple :-) proste bezcenny predrazeny prehravac), ale tohle? Bez tlacitek, whoa! Prijdes o sluchatka, prijdes o moznost ovladani? Prosim? Tohle uz je vrchol, nutnost pouzivat Apple sluchatka.. Vzdycky jsem si rikal, ze politika Apple je prastena, ale tohle..

Uz se jenom tesim, kdy piloti budou ovladat letadla na svym handsfree.. to bude sranda az se to handsfree podela a letadlo nebude mit zadne normalni ovladace (nadsazka :dozey:)..

To je pravda tohle opravdu zesrali...

Asi pockam bud na dalsi Gen. nebo koupim starsi... :D

Odkaz ke komentáři

Já bych si teda tenhle nekoupil, když je ovládaní na sluchátkach, přesně jak říká Anonymus....

Jak můžou tohle vůbec dát prodat a hlavně hodně lidem apple sluchátka nevyhovují,takže co pak s ipodem?...

Prostě je na dvě věci a umíte si představit, jak to myslím.....:roll:

Myslím že ten 2gen nebo třetí jak byly tlačítka ještě na tom ipodu tak to ušlo,ale tohle je fakt na nic...

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu