Jocker Posted July 25, 2009 Report Share Posted July 25, 2009 Ahoj,dostal jsem tuto hru nedávno nainstaloval a když si nastavím grafiku jako v setupu a chcu hrát tak jenom hodí chybu a neodesílat.. Nevíte čím to může být ? PC mám 2x silnější než hra chce a nejde to spustit na žádné detaily dík :ziped::blink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Em3R Posted July 25, 2009 Report Share Posted July 25, 2009 jaký máš Win ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endhalf Posted July 25, 2009 Report Share Posted July 25, 2009 Spíš jestli má originál, nebo warez. Windows by měly být v pohodě, pokud nemá betu sedmiček. Jinak pokud warez, stáhni jinou medicínku. Pokud originál, nainstaluj nejnovější patch, třeba to pomůže. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Jocker
Ahoj,dostal jsem tuto hru nedávno nainstaloval a když si nastavím grafiku jako v setupu a chcu hrát tak jenom hodí chybu a neodesílat.. Nevíte čím to může být ? PC mám 2x silnější než hra chce a nejde to spustit na žádné detaily dík :ziped::blink:
2 answers to this question
Recommended Posts