Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Program na nahrávaní music


Xbox360man

Recommended Posts

Zdravim.

Chci se zeptat zda někdo zná ňáký program na nahravání audia třeba z videa na youtube do nakeho formatu ... Jako ze bych zapnul video a ňáko bych z něj nahrál jen audio ?? Jde to víte o nečem .. Jesli je to blbí dotaz nebo tu něco je tak sry..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

sorry ale tohle je fakt uz moc..chapu,ze nekdo treba neco nemuze najit..ale tohohle je na netu mraky..chapu ze nejaka lamka se 10x zepta na neco ohledne flashe,a ze se 10x zepta jestli jde neflashovatelny FW flashnout..ale tady to snad jsi dost chytry na to aby si to nasel..ale ok..protentokrat:

http://lmgtfy.com/?q=Nahravani+zvuku+z+youtube

EDIT: tahle stranka te treba nauci vyhledavat neco pred hloupyma dotazama..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

omg ty z toho nadelas .... ja vim ze je to blbej dotaz ale tak .. a jinak z youtube jsem zrovna nemyslel no ale co :D ae je pravda ze toho je na netu hodne :D tak sry ale zadaval jsem to do netu blbe .. a to co jsem nasel tak to neslo .. no ale myslim ze forum je na dotazy a ne na :.. :D tak jako sry ze sem se zeptal no ..

Jinak dík no

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

WARTRYTON..na chatu uz jsem ti to napsal..odpovedel jsem mu slusne,zadneho borce ze sebe nedelam..hodil jsem mu takovy odkaz,aby se nejprve naucil hledat..zeptej se zkusenejsich uzivatelu na tomto foru,kdyz me neveris a podle tebe placam kraviny od ceho forum slouzi..90% lidi na tomhle foru jsou nasrany,ze tady posledni rok a pul,dva roky chodi nehorazni kkti kteri se ptaji na kazdou ptakovinu..to forum se tim jen kazi..jestli ty chces patrit mezi ne,tak prosim..ale toho blbecka si odpust nebo ti priste blbecku budu rikat ja az si na tebe nekde pockam..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu