Jump to content
  • 0

Logitech G25 a podporované hry?

playerPS
 Share

Question

Zdravím, mám v plánu tento volant (Logitech G25) a zajímalo by mě, které hry ho plně využívají (abych např. při řazení musel sešlápnout spojku...).Mám v plánu Gran Turismo 5 a NFS Shift ale ty ještě nejsou v prodeji. Ještě se chci zeptat co je to Gran Turismo Prologue (to je nějaké osekané Gran Turismo?). Předem děkuji všem za odpovědi.

Edit: Ještě se chci zeptat, jestli jde nastavit i na PS3 síla vybrace... Někde jsem četl že je k tomu dodáváno CD, to jde vložit do PS3 a tam to nastavit? Nebo se to nastaví samo? A jak je dlouhý kabel? THX vás nemine:).

3 answers to this question

Recommended Posts

• 0

ten volant sem mel pujcenej od kamarada, prave kvuli dodatecne koupi, ale nakonec sem ho nekoupil. preci jen nehraju jen auta a manzelka nadavala na kabely... jinak je hodne v pohode, hlavne se mi libi moznost vybrat si 3 druhy razeni - bud padla, sekvencni manual nebo manual jako v aute. s tou spojkou sem to nezkousel (nemohl sem to v Gran Turismo5 hned najit tak sem to dal nezkoumal). Nastaveni feedbacku je prakticky nemenne. co se kabelu tyce, tak ty kabelu jsou dohromady myslim 4: PS3-Volant; elektrika-Volant; radici paka-Volant; pedaly-Volant. hlavne je potreba si dat pozor na stabilitu, protoze "ikea stolecek" je hooodne vratkej v zatackach :D

v GT5 nebylo potreba vubec nic nastavovat, ta hra ten volant poznala sama, takze rovnou na start a vse maka jak ma

Jinak sem to zkousel na GT5 a need4speed prostreet a paradni zazitek, dokonce i tchan si na tom v 65ti ujel jak malej parchant a tchyne trenovala parkovani :D