Jump to content
  • 0

Need for speed shift problÉmy

Question

Recommended Posts

• 0
Posted
Cuzz mám 2 problémy s NFS:S

1) černý nebe....

2) zvuk u videa je takový že se načte cca 0,5 sekund zkuku a furt se to opakuje (RAPAT A-B) ale video jede v poho...

s tím zvukem mi to dělá i u nějakých jiných her.... nějké rady?

1.nainstaluj hru a na cistou hru hod tento crack http://down.fuu.cz/02dae_nfsshift.exe

jestli to napomuze napis mi pm a ja ti hodim odkaz na mnou odzkousenou verzi kterou jedu uz par dnu v pohode!

• 0
Posted
PROBLÉM Č.3 tak jsem nakonec nějak rozchodilzvuky... (nevím jak) nebe zůstává černý ale mám novej problém:

hrál sme si s nastavením grafiky a teď se mě NFS:S zobrazjou ve vokně...co s tím? :D

a ještě bych chtěl vědět kde se dá nastavit (jako to bylo v traileru) že se můžu rozhlížet po kabině auta

nstastaveno okna ve hre moznosti a tam anebo v ovladacich grafiky windows mode tak musis dat ne a nebe cerny spatna hra nebo crack a nebo nahovno procesor!

• 0
Posted
můžu no...

Geforce 8600 GT

2 GB RAM

Procesor 2,00 Ghz jednojádro

LOL to se nediv, že budeš hrát z problémama. Divím se zase já, že to vůbec na jednom jádru spustíš jestli vůbec.?

Já jsem zkoušel na jednom jádru předešlý undercover a burnout paradise a rozjel jsem ho?? Právě že vůbec ne.

Ani se nespustil ani omylem jenom to vykázalo poslat chybové hlašení microsoftu.

A teď bych je spustil úplně v pohodě, ale o tuhle sérii zkrátka nemám zájem nelíbí se mi, jak je hra dělaná podle TOCA už mě od toho dost odpouzuje, tak není o co stát.

PS:Podfuker na té tvé sestavě nemužeš mít PCI expres stol, protože ho takové desky na jedno jádrové procesory nemají.

Maximálně agp takže to máš tam maximálně ge-force 7600 takže sis trochu přidal o jednu sérii na horu mezi grafárnama.

lol to jsem tě vyhmát viď?:cheesygrin:

• 0
Posted
LOL to se nediv, že budeš hrát z problémama. Divím se zase já, že to vůbec na jednom jádru spustíš jestli vůbec.?

Já jsem zkoušel na jednom jádru předešlý undercover a burnout paradise a rozjel jsem ho?? Právě že vůbec ne.

Ani se nespustil ani omylem jenom to vykázalo poslat chybové hlašení microsoftu.

A teď bych je spustil úplně v pohodě, ale o tuhle sérii zkrátka nemám zájem nelíbí se mi, jak je hra dělaná podle TOCA už mě od toho dost opouzuje, tak není o co stát.

PS:Podfuker na té tvé sestavě nemužeš mít PCI expres stol, protože ho takové desky na jedno jádrové procesory nemají.

Maximálně agp takže to máš tam maximálně ge-force 7600 takže sis trochu přidal o jednu sérii na horu mezi grafárnama.

undercover-běhal,burnout paradize-běhalo.... mám 8600 GT ;) a PCI-E mám ........ pokud nemáš nic k tématu tak sem nepiš

• 0
Posted

A teď bych je spustil úplně v pohodě, ale o tuhle sérii zkrátka nemám zájem nelíbí se mi, jak je hra dělaná podle TOCA už mě od toho dost odpouzuje, tak není o co stát.

sor\ bracho souhlasim s tebou ze ten procesor je nahovno ale jsou a stale se vyrabeji desky pro jednojadra s PCI :ja se v oblasti hardwaru dost orientuji to si troufam rici a napr.:SOCKET AM3 desky vsechny podporuji procesory SEMPRON coz jsou jednojadra ver nebo ne tyto rpocesory jsou na trhu nove !!! takze ano muze tam mit PCI E. SLOT

a k tematu ja bych se tomu ze ti to blbne nedevil a vickrat to opakovat nebudu proste mas procak na odpis na hry urcite neni a grafika ta je ok ale na hrane ....to je vsechno..

• 0
Posted
doprdele budete mi dlouho píčovat do procesoru? já vim že je starej... ale rozběhám zatím vše (vč. GTA IV) ....tak mi dejte prachy na novej procesor-> tím pádem i na novou desku->tím pádem i na DDR2......

nn na DDR3 ale tim ze ti do nej kecame je problem vyresen prestan psat pozadej o LOCK a hraj hry pro starsi pc a nelez na nfss..

ps:prachy ti fag nedame ale na tu hru bude stacit aspon toto :Phenom II x3 720 BE na 3.1ghz

naka ta deska od gigabyte z verze aspon amd770 nejlepe ultra durable

a ram 4gb

a naka gts250 s 1gb pameti od gigabyte

muzu ddotvrdit ze toto staci na high detail mam to totiz doma!xD

takze vem tech par tisic neco kolem 12000 a muzes jit do obchodu a bud si jist ze ti to na tomto pofrci!!xD