Jump to content
  • 0

Zamrznutí po stažení hry

Petrfidelking
 Share

Question

zdravim nějáko nevim kam to napsat tak možná že mi tu poradíte od tý doby co se mi tam hodilo FW 3 tak mam problemy s rozlišením mam pořád velké ikony a všechno ps mam připojený přes hdmi a mělo by to zvládat 1072bp nebo jak je ta hodnota. a taky mam problem s demo hrama které si stahnu ze store konkrétně fifu 10 a pes 10 po instalaci a puštění naskočí temná obrazovka a je to mrtvý nevíte někdo co s tím co mam dělat?prosím děkuji moc:roll:

6 answers to this question

Recommended Posts

• 0

to už jsem aktualizoval také. mam jakoby tu nejvovější verzi ale už od verze 3.0 mam prostě pořád velké rozlišení i když ho v nastavení změním po chvilce zase jsou ikony obrovské když jsme měl verzi 2.8 myslím tak bylo uplně vše okey ted jsem cvičně zkoušel stáhnout demo NBA 10 a to se rozběhlo uplně vpohodě

tak ted jsme si stáhl ze store nfs shit a opět to samé co u fify a psa zapnu hru a černá obrazovka. tak jsme musel vypnout a zapnout ps a dal jsme restore setings a když jsme to zkusl znovu najet zase černo tak nevím už co s tím mam

tak už jsme to vyřešil sice by se mi hodilo nějákej návod kde by byl překlad toho co je v menu . bylo to nějáké nastvení obrazovky a ps něco jsem tam vymyslel ale jak říkám hodil by se nějáký návod to co se dodává k ps v té krabici je málo není to tam podrobněji popsané