Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PS3 Vodní Chlazení


PEchi

Recommended Posts

zdravím všechny, nevíte o tom někdo něco víc ? třeba jako kde by mi to udělali ? Mam 60gb verzi a všichni víme že se hřejou, nahlasv ětraj a v několika případech už i kixly...myslim že tohle by hlasitost i přehřávání efektivně vyřešilo.....budu rád když někdo povíte co víte

http://www.ps3news.com/PS3-Hacks/ps3-water-cooling-mod-solutions-available/

http://www.gearfuse.com/water-cooled-ps3-someone-was-bound-to-do-it/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja bych tu cenu vodního chlazení viděl okolo 3-4k

můžeš použít i kompletní set vodního chlazení

např. tady je set GIGABYTE 3D Galaxy (bohužel tento set se už koupit nedá ale je jich hafec jiných :) )

GH-WIU02.jpg

a v PS3

dscn9202dp8.jpg

Notyvole ! To je strašný ... :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

vždyť je to jako nemocniční lazar na kapačkách ... ;-)

jo ale když si na svojí šedinu zespodá šáhnu, je to horký a větrá to bomby nahlas....tohle určitě bude efektivnější a míň hlasitější....čili...why not...ať to vypadá jak to vypadá...já stejně s plejnem nikdy nehctěl hcodit nav ýstavy :-D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 3 months later...

Sorry chlapi,ale používat "vodní chlazení" u PS3 je naprostá zbytečnost. Původně jsem chtěl použít jiný výraz,ale nerad bych se tady kohokoliv dotknul :angle:

PlayStation 3 je sama o sobě dostatečně dimenzovaná na zátěž jakýhokoliv charakteru a pokud jde o "přehřívání",tak nic není tak horký jak to vypadá. Základem jak u výpočetní elektroniky předejít potížím jako je větší zahřívání,je její uložení, dostatečný přísun čerstvýho vzduchu a hlavně,hlavně čistota samotnýho přístroje.

Uložením PS3 mám na mysli její umístění v prostoru,minimálně viz.foto http://www.mojefoto.net/main/index.php?fotoid=16223&UA=1136&UK=17 ,kde bude mít kolem sebe opravdu dostatek místa,jak pro přívod čerstvýho vzduchu,tak stejný dostatek místa pro odvod vzduchu ohřátýho.

Znám případy,kdy například nový majitel narval svojí PlayStation 3 do police mezi knížky (!!!) a potom chodil na reklamace a strašně se divil,že mu přístroj nefunguje jak by měl. To je ukázkový příklad demence,jinak to bohužel nazvat nelze. Pominu-li fakt,že schovat designový skvost jakým PlayStation 3 rozhodně je, je sám o sobě "hřích",ale zůstanu-li čistě u funkčnosti,tak mi nad některým jednáním lidí zůstává rozum stát,prostě mi to hlava nebere.

Další z často viděných a nerozumných nešvarů je umisťování výpočetní techniky na koberec,to je kapitola sama pro sebe. Opravdu nevím jakou představu a informace lidé při koupi PS3/XB360 o přístroji mají,ale uvědomují si vůbec,že si domů pořizují výkonnou elektroniku,o kterou je třeba se náležitě starat? Tohle není proboha nějaký praštěný Tamagotchi :ziped: Jinak konzoli (a nejen jí) rozhodně neprospívá ani "vydejchanej" vzduch v nechutně přetopeným pokoji. Sáhněte si do svědomí a vybavte si jak často a důkladně třeba teď v zimě větráte a pochopíte,co tím mám na mysli ;)

A máme tady zlatý hřeb večera,tj. udržování čistoty. Stejně jako u lidí,i u výpočetní techniky platí,že čistota je půl zdraví a úspěchu :)

Nás ohrožují bakterie nebo viry a největším nepřítelem výpočetní elektroniky je prach,díky kterýmu je PS3 zatěžovaná víc než sebenáročnější hrou hranou 14 dní v kuse..

Docela by mě z celkovýho hlediska zajímalo,kolik hráčů a uživatelů se o tu svojí PS trojku a o její kondičku zajímá a několikrát do roka jí (kromě klasický,pravidelný týdenní údržby z venčí) pořádně profoukne "dutiny" a zbaví jí nánosu prachu,který se v ní solidním tempem hromadí. Nebo prostě jen paříte a doufáte,že se to zanesení prachem odstraní samo?

Odhaduju,že takových lidí,kteří párkrát do roka svojí elegantní PlayStation 3 důkladně profouknou a dopřejou jí "kompresorovou očistu" (která má za následek uvolnění jejích dýchacích cest) asi moc není. Spíš to vypadá tak,že si řada uživatelů myslí "PC taky nečistím a běží,tak proč se starat o nějakou konzoli",ale uniká jim podstatný fakt,že klasický stolní PC je krabice,kde se schová i mrtvá myš nebo nedělní oběd,ale v upnutým "kabátu" PS3 neni místo ani na sezamový zrnko z rohlíku,natož na letitou haldu prachu :roll:

Prach se kupí,zanáší každý myslitelný kout,konzole se zadýchává čím dál víc a z kdysi téměř neslyšnýho přístroje se stává hlučná "bestie",která hlučností trumfne i vysavač po prababičce. Nakonec se konzole prachem doslova "zadusí" a Vy jste vtažený do kolotoče jménem reklamace. A přitom stačilo tak málo a podobnýmu scénáři jednoduše předejít...

Takže upřímně chlapi, místo vymýšlení šíleností typu "vodní kapačka" bych všem majitelům PS3 (XB360/PC) doporučil se nejdřív zaměřit na vnitřní i venkovní čistotu přístroje a samozřejmě i na místo,kde leží a odkud musí plnit Vaše nemalý nároky. Až potom bych se začal pomalu uchylovat ke zbytečnostem typu "přídavný větráčky" a "vodní chlazení"..

Na závěr mi to nedá,abych nepoužil větu ze zdravotnictví - Užívat si to jo,ale prevence (ochrana) žádná :) nekamenujte mě,někdo tu osvětu dělat musí :cheesygrin:

Zdar a sílu,žijte v míru..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu