Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PSP 3004 Piano Black problém


Arcus

Otázka

Ahoj Syn má od vánoc Piano black všechno makalo v pohodě, ale včera po zapnutí a najetí do menu je jen zvukově slyšet nepřetržitý pípání "cvrček" a ikonky lítaj nahoru dolu. Levej pad nereaguje. Ostatní reagujou i hlasitost atd... tzn. To už odesel ten levej PAd, nebo je to jinej problém???

Zkousel jsem vyndat baterku, prostě naject od základu nic. Je to v záruce tak jim to samozřejmě omlátim o hlavu, ale zajímalo by mě jestli se s tím někdo nesetkal. přikládám video, ale je to natáčený jen 10 fps kamerou. Ale ten zvuk je tam slyšet...

diky za odpověď Arcus

http://www.youtube.com/watch?v=3GMm_w7nqqQ

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

9 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Při bližším zkoumání jsem zjistil že fakt "vše" funguje když vložim UMD hra se spusti, ale trvale je na Dpadu "zmačknuté" tlačítko dolu a doleva jakoby bloknutý, takže když najede třebas hra PES tak fotbalista hned jak písknou běží na Jihozápad :-)

No asi to bude ten D-PAd jak jsem tušil a píše i Triss. A teď otázka... je i toto běžně reklamovatelné???

Je mi divný že by to vydrželo jen 14 dní hraní dá se to "omylem" silou promáčknout například v zápalu boje? Stalo se to někomu? kluk se dušoval že to jen zapnul a nic a není důvod mu nevěřit :-) ... no nic počkám ještě na pár reakcí a pojedu se podívat na kluky z reklamačního v alza.cz :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Hm nebude to tak jednoduchý... jsme v česku... a v Alze... zákazník pro ně skončil dnem zakoupení výrobku... tzn. cituji pipinu na telefonu "K nám do reklamačního néééé to musíte do reklamačního Sony dám vám číslo.... pište si.... To že na tomčísle hrajou Ovčáky čtveráky už jen potvrzuje co jsem psal předtím... nicméně asi zajet přímo do SONY bude rychlejší :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Hm další skvělé zjištění v SONY máte smůlu bez potvrzeného záručáku... Pokuď chcete uplatnit záruku Faktura z Alza.cz je papír dobrej tak na vlašťovku. No že tam Alza ten záručák potvrzenej nedala si asi domyslíte :-) Takže se nám rýsuje cesta Do alzy... razítko bum.... a hurá do SONY... pak čekat dám vědet... :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

No tak ted asi co napisu bude znit jak Scifi, ale jelikoz jsem na webu nasel uplne stejne vypadajici chybu u PSP a majitel napsal ze si polil lehce PSP tekutinou patral jsem co se mohlo stat.

Dite se dusovalo ze nic a patrně fakt o ničem neví. A prátele ted se drzte... zkoumali jsme mista kam kluk PSP bezne odkladal a jelikoz se jeho odkladovou plochou bezne staval parapet okna v pokojíčku kde odkládá běžně několik vecí...sel jsem i tam.

Moje zděšení bylo, že jsem našel několik míst na parapetu lehce jakoby pokapaných vodou... Z venku? vyloučeno!!!. Zkrátim to.. v paneláku se okna dost v zimě rosí... a na okně v dolní části kondenzuje voda i teď je tam míst z několika málo ml vody. Je to čistě teorie ale v momentě kdy se okno vykloupí a zkoušel jsem to tak se najde vždy místo, kde pár ml vody steče.

Já vim trošku paranoja :-) ale náhoda je debil jak já říkám a proč to vlastně píšu? protože jak jsem to zjistil, ihned jsem vyndal baterku a PSP dal na rucnik kterej jsem položil na topení, né vařicí ale lehce teplý.. no a světe div se asi po osmi hodinách už funguje kompletní pad úplně bez chybičky... takže tam bohužel evidentně něco vyschlo..:(

No je mi jasný že pokuď to časem ponesu do reklamace, tak to asi poznaj, nicméně chtěl jsem to sem napsat, že kdyby někdo řešil podobnej problém, ať zkusí vyloučit možnost, že se do Dpadu dostalo byť jen malý množství vody :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Já jsem při koupi psp ještě doplatil takové hravaríjni pojištění takže mám 3 roky záruku a můžu to třeba naschvál polít vodou nebo rozšlapat a oni mi to vyreklamujou. Jinak myslím že když se něco pokazí na psp tak někdy jde koupit součástku a doopravit si to sám, když mi to nevyreklamujou

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu