Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PSP GPS návod


hotdog

Recommended Posts

Takže za 1 stáhneme soubory potom připojíme USB k PSP a do GAME3.XX(podle vašeho custom firmwaru)vytvoříte složku mapViewer.do mapViewer dáte eboot(který je v PSP 290 eboot) a prx soubory a složku system který je v programu mapthis! a potom vytvoříte složku maps a do něj svoji mapu.Za 2 MAPA.Ze zipu gmdl0.4.16b vše zkopírujete do složky(je jedno jak si ji pojmenujete a kde ji dáte raději vedle zipu)

my.php?image=gpsur8.png

potom spustíte exe soubor global map download tool.

Potom si najdete svůj kraj či cestu.Potom dejte download the map(vlevém rohu)Potom se vám zobrazí cesta kde mapu dáte(dejte ji kde máte exe soubor global map download tool)Potom se vám bude vyplnovat čtverec.Až bude vyplněný nahoře v čtverci je dlouhý text dejte homy.php?image=mapasl3.png a potom se vám mapa už dělá(vlevém rohu se vám ukazují procenta)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 81
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

funguje to len v CR ci aj na SVK ???

EDIT: pocuj nemohol by si pre nas lamy napisat zrozumitelnejsie ? lebo riadil som sa instrukciami vytvoril som si zlozku na karte GAME340 do nej ten mapview dal som dnu ten eboot zo zlozky psp 290 aj tie 2 dalsie prx subory a aj zlozku system som dal do Game340 no a potom som do Game340 vytvoril zlozku maps ale odtialto to nechapem " ytvoříte složku maps a do něj svoji mapu " neviem aku moju mapu " Za 2 MAPA.Ze zipu gmdl0.4.16b vše zkopírujete do složky " neviem aka mapa a do akej zlozky do novej a potom do ktorej maps system alebo game340 a na obrazku co ci robil my to vyzeralo uplne inak ako tebe :( a dalej som sa ani nepokusal .... pls mohol by si to dako lepsie napisat bo by som to cel skusit

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Do Mapwiever dáme ty prx soubory.Funguje je to všude i na Slovensku.Potom spustíš ten global map download dáš to vyhldedávače svůj kraj cestu potom dáš download the map chce to cestu dáš to do např. I:\PSP\PSP GPS\gmdl0.4.16b\Bratislava(je jedno jak si tu mapu pojmenuješ.ta bratislava je jméno složky např. potom se hlavně podívej na to gmdl 0.4.16b tam to dáš)

potom se ti zobrazí čtverec v něm je dlouhý text (obr.2 co mám v návodu)dáš ho a potom se ti dělá mapa až se udělá napíše že je udělána a potom v složce gmdl 0.4.16b je ta složka Bratislava a to zkopíruješ do složky maps v PSP

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mam dotazek ... rad bych to pouzival jen jako mapu (gps zatim nemam, mozna casem poridim, i kdyz k cemu, auto po trech ukradenejch karach uz nechci). vsechno mi funguje, stahnul jsem si mapu prahy, ale rad bych v ni jeste vyhledaval, jen na ni cumet je mi k nicemu :) pocitam, ze by to melo jit pres menu volba -> adress look up, nicmene po kliknuti na tudle ikonku mi to napise: geodata file is missing. poradi mi nekdo jak to rozchodit? jestli to vyhledavani teda vubec jde, s gps sem jeste nikdy nepracoval tak netusim, predem se omlouvam pokud placam kraviny ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jde to i Bez GPS ale když jedeš autem tak samozřemě se ti nebude pohybovat šipka ale když chceš přiblížit mapu kde máš tu ulici tak dáš na PSP šipku nahoru a přiblíží se ti mapa a když chceš jít zpátky do původního stavu dak šipku dolů(doufám že to tak myslíš)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

myslel jsem tim vyhledavani ulic, tzn pojedu na nohejbalovej zapas do kdovijaky prdele (radotin treba) a potrebuju si proste tu ulici najit ... neco jako kdyz vlezu na mapy.cz a vyhledam si tam urcitou ulici. ze to de i bez gps vim, ted sem to rozchodil uspesne, jen bych jeste rad to vyhledavani ... ale uz sem nasel volbu geodata v global map downloaderu, pohraju si s tim a snad na to i pridu. poradit mi porad muzete at se tu s tim nebabram ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu