Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

HD DVD mechanika


Doc-Mac-coy

Otázka

Recommended Posts

  • 0
Podstatne bude hlavne rozliseni-tedy kvalita obrazu plnaaa detailu ;) Treba kvuli HD zakazali tocit porno v HD kvalite.. :D

nejakej rozdil oproti treba DVDcku bude ;) pak dej vedet pokudsi ji teda koupis...

Hm...měl jsem ji už doma na jaře,ale je to zbytečný nákup.Nejsou na to filmy apod.Vyhozené peníze.PS: jasně ,že je to rozdíl oproti DVDčku(vidíš každou pihu na těle apod.)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

no tak zase jednoznačné to není.Nejsou na to filmy U NÁS.byl jsem na výletě v Dresdenu/Dražďany/ a tady v obyčejným Karlstadtu/kapitalistický PRIOR/ dva stojany s Blu-Ray a HDDVD - můžu ti říct, že co se týče počtu titulů - oba stojany na stejno a na každém jiné tituly, jako housky na krámě už od 19 euro... to jenom:ziped: tady neseženeš nic.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

a ohledně starwars já ho rád ale fpokud to není 2 a 3 tak máš smůlu bude to lepší ale filmi sou ještě ve starý kameře a ty co máš tu nokii v podpisu bych ani neřek on sony ericson co se snaží překonat nokii v takovecj kravinách jako že zatřeseš mobilem jak deb** no tak když vám na tom záleží.......

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

HD DVD – smrt se blíží

Přestože oficiálně společnost Toshiba stále nic nepotvrdila, podle některých zdrojů vážně uvažuje nad ukončením výroby HD DVD. Prodejní výsledky říkají, že 81 % všech prodaných filmů ve vysokém rozlišení je ve formátu Blu-ray a pouze 19 % zbylo na HD DVD.

Zdroje z HD DVD tábora tvrdí, že oficiální oznámení o konci války HD formátů přijde velice brzy - během několika týdnů. Stále více menších filmových společností ohlašuje svůj úmysl vydávat pouze Blu-ray filmy a také koncoví prodejci spotřební elektroniky jeden za druhým přecházejí do Blu-ray tábora. Posledním je americký Wal-Mart, jenž právě ohlásil na červen tohoto roku ukončení prodeje HD DVD. Jako důvod uvádí to stejné, co před ním společnosti Netflix a Best Buy – prospěch zákazníka.

Podle neoficiálních zpráv v současné době přes nižší výrobní náklady již Toshiba na prodeji HD DVD přehrávačů prodělává.

V oficiální tiskové zprávě Toshiba sice uvádí, že stále považuje HD DVD za nejlepší formát pro spotřebitele, nicméně zároveň dodává, že studuje situaci na trhu po nedávném zlevnění všech HD DVD přehrávačů (v USA klesly ceny o polovinu). Přes přechodný nárůst prodejů se totiž prodejní výsledky nijak nelepší.

zdroj: www.zive.cz

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu