Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Problém s MP4 formátem - HELP


broker

Otázka

HOJ, stáhl jsem tady odtud film taxi 4 v mp4 formátu. A ne a ne to pustit. Mam 3.40 OE. Filmy nebo videa v pmp pustim v playeru ale tohle se mi nedari rojzet. Je na to potreba nejakej prehravac do psp? Psp mi hlasi No Videos....

Nebo unsupported data (kdyz jsem to prejmenoval a hodil do spravnych slozek).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

15 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Do slozky video jsem to daval, protoze jsem nekde cetl, ze uz to neni potreba prejmenovavat a davat do slozky k tomu urcenych,kdyz mas cf 3.xx Ale nic se nestalo.

Kazdopadne nazev je taxi4.mp4 . Pak jsem to ale prejmenoval na 100 atd a hodil do prislusnych slozek v rootu a taky nic.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Jo jo, taxi4.mp4 jsem dal do slozky video a psp to nedetokavalo. Pak jsem to prejmenoval na ten format MAQ00001.MP4 (nebo to druhy) a dal do slozek v rootu. PSP mi napsalo, ze to nepodporuje...Tak uz nevim co s tim. Jestli tu funkci mam nekde zapnout ci co. Divny, mam 3.40 OE, tak by to melo jet normalne ze slozky video.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
No to je fakt, tak si to zatim budu holt prevadet no pmp. Ale vadi mi to dost, kdyz mi neco na psp nevali :-) . Jinak DA uz prej dokoncil praci na 3.50 OE, tak se snad brzo dockame.
no on právě dokončl práci jako že skončil,že na něm přestal dělat a šel rovnou na 3.51 ;)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu