Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Přehrávání Blue ray disků


Jirka8472

Recommended Posts

Potřeboval bych poradit s Blue ray disky. Mam PS připojený k 3D LED TV Samsung přes HDMI kabel. Zkoušel jsem si přehrat Blue ray disk, ale ani se mi nenačetl. Nevím, kde by mohl být problém. Hry a DVD mi PS načítá zcela bez problémů. Mám staženou i poslední aktualizaci firmwaru pro PS3. Povypínal jsem v PS3 vše, o čem jsem si myslel, že by to mohlo způsobovat. Disk jsem donesl do kramů, kde jsem ho koupil a normálně se načetl na dvou přístojích od Sony. Na jedné staré plečce a novém přístroji. Nechápu to.. Máte někdo z Vás s tímto nějakou zkušenost ?? Díky za tipy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo, dneska jsem zjistil v čem je problém, takže věc se má tak ,že na konzolích PS3 Slim nelze přehrát Blue-ray disk 3D ani jako obyčejný Blue-ray. Dneska jsem tento problém nahlasil na support PS3. Divili se tomu, ale je to tak. Na starých typech konzolí ( ne slimových ) to jde alespoň spustit jako obyčejný Blue ray disk ale na slimech to nejde. Zkoušel jsem to na jiné konzoli.Takže nebuďte tak rozčarovaní jako já až si koupíte 3D telku a nepůjde Vám spustit film ani jako obyčejné Blue ray bez 3D.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu