Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Komentáře k projektu ( Odměna 100gb na czshare )


Negto

Recommended Posts

Ahoj,

chtěl bych poprosit o komentáře k projektu.

Jedná se o projekt http://www.seznamremeslniku.cz/ .

Je to vlastně portál, kde je trh řemeslníků. Na této stránce se setkává poptávka s nabídkou.

Chtěl bych Vás poprosit o Váš názor,co si o této stránce myslíte a jestli by jsme byli hodní a dali by jsme mi radu,kde bych tuto stránku mohl ještě publikovat aby se zvedla návštěvnost apod.

Všem moc děkuji ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud ti jde o zvýšení návštěvnosti, určitě by bylo dobré, kontaktovat nějakou firmu a dohodnout se s nimi na sponzoringu/mediálním partnerství. Web se musí dostat do podvědomí co největšího množství lidí, aby každý, kdo potřebuje řemeslníka okamžitě věděl, že ho najde právě na tvém webu. Takže bych asi doporučil kontaktovat buď nějakou velkou firmu, která by ti dala peníze na reklamu (výměnou třebas za umístění jejich loga na tvém webu), nebo pokud prostředky na zaplacení reklamy máš, kontaktuj rovnou média, ať už TV, noviny nebo rozhlas. Většina lidí (na rovinu - myslím, že mezi teenagery nebude moc lidí, kteří potřebují něco postavit / opravit) bohužel opravdu potřebuje o projektu zaslechnout z médií, aby se jim zdál důvěryhodný.

Určitě není od věci co nejlíp vyřešit SEO (Search Engine Optimalization), aby každý, kdo napíše do vyhledavače "řemeslník elektrikář" dostal na co možná nejlepší pozici tvou stránku. Děláš dobře, že sis rovnou dal link do podpisu, zkus jej ještě "propašovat" do podpisu na pár dalších hodně navštěvovaných fór, google totiž "kvalitu" webu hodnotí podle toho, kolik (a jak dobře hodnocených) webů na něj odkazuje.

Další možnost, co mě napadá, je spamovat linkem na tvůj web všemožná fóra, ale ty z větší části čtou právě teenageři (samozřejmě záleží na zaměření fóra).

Snad jsem aspoň trošku pomohl s tím, na co by ses mohl dál zaměřit :) Jinak web je to pěknej a hlavně užitečnej, takže držím pěsti ať se daří!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dobrý den,

Nevěděl jsem, koho si vybrat na zhotovení střechy. Pomocí Vaší služby http://www.SeznamRemeslniku.cz, jsem měl rozhodnuto za dva dny a ušetřil jsem 25% oproti původní nabídce. Jsem s Vaší službou plně spokojen a příště Váš web opět využiji.

S pozdravem Míra

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dobrý den,

Nevěděl jsem, koho si vybrat na zhotovení střechy. Pomocí služby http://www.SeznamRemeslniku.cz, jsem měl rozhodnuto za dva dny a ušetřil jsem 25% oproti původní nabídce. Jsem se službou plně spokojen a příště web opět využiji a vážně Vám ho doporučuji.

S pozdravem fallcon967.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kontaktuj agenturu která prodává reklamní místa a začni tady touhle reklamní cestou.

dej reklamy na nejake weby

možností je spousta Bilboardy stěny baráku automobily,reklamy na plotech nebo pozemcích,můžeš udělat letáky a nejlepsi bude zcit s publikaci na FB tam leze tolik lidí xD ale musí to hlavně být zpřístupněno i pro ty co nemají internet (senioři) i když tomu moc práce věnovat nemusíš.

můžeš podat inzeráty bud na reklamní místa a nebo na sponzoring.

nebo jeste mne napada nejake video.

EDIT: je to takove zmateční ten post snad se v tom vyznaš

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu