Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Problém s kytarou GH3


juseph

Otázka

Ahoj,

blbne mi kytara ke GH3, potom co sem ji rozloženou dovezl ke známému, nějak blbne. Ona se spojí, ale místo toho aby svítilo jen jedno světýlko na kytaře, tak všechny blikají, a kytara reaguje se spožděním a sama se po chvilce vypne. Ono teda to jedno světýlko svítí, ale ostatní k tomu blikají. Zkoušel jsem mačkat na deset způsobů tlačítko Home na kytaře a tlačítko na přijímači, dokonce jsem to zkoušel na několika PS3, zpět u mě doma a pořád to samé. Dokonce jsem i profoukával ty kontakty co jsou mezi krkem a tělem. stále nic. Baterie jsou tam taky nové. Než sem jí převážel, šlapala jak hodinky. Zacházeno s ní nebylo nijak hrubě. Prosím Vás, nevíte někdo co s tím? Sem z toho zoufalej. Předem děkuji za všechny rady.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

2 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Zkus jí propojit USB kabelem k ps3 a pak jí zapni. Mě se tohle stalo taky a to spojení kabelem pomohlo. Nebo ještě jedna věc. Nemáš těch kytar víc? Mě se například nepovedlo spojit kytaru s jiným BT příjímačem/vysílačem , nebo jak se to jmenuje od jiných kytar.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu