Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Lost planet 2 - uklÁdÁnÍ


Umberto

Recommended Posts

no jestli je to jako u jedničky tak je tam autosave,vždy po celé kapitole.a tam to bylo dost brutální,dokonce mě to tak naštvalo že jsem to ani nedohrál,protože nemám na to hrát hry 2 hodiny a save pořád v nedohlednu.a s tím rozjetím singlu máš pravdu taky jsem asi půl hodiny maturoval.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

v levém rohu ti nabíhají procenta tak ho musíš džet dál dokud nedoběhne do 100 procent pak utíkáš dopředu k vlaku apak je filmeček a musíš mu střílet do tlamy ale až začne řvát když se ti to nepovede tak sežere vždycky jeden vagon tak nikdy nestůj na konci vlaku

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 4 weeks later...

Ahoj, vcera sem stahl tuto hru a po neakych zabitych obludach v singleplayeru sme se rozhodli ze z brachou zkusime Coop. Jenze kdyz sme hru spustili tak namisto dvou krasnych "rozriznutych" ploch sme meli dva pomerne male obdelniky. Je to pomerne nehratelne protoze se u televize musi sedet na pul metru abych vedel co se na tom mojem obdelniku deje. Timto bych chtel nekoho poprosit jestli by mi neporadil jak docilit toho ze bude obraz roztahly po cele televizi. Predem dekuju.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To je to iste, ako pri RE5 -tiez Capcom :D

Po spravnosti je to tak, ako by to malo byt...vysvetlim. Hry v single hrame vo formate 16:9, nehrame v 21:9 ako su kinofilmy. No a tu, pri horizontalnom splitscreene je tiez format 16:9, tak preto tie dva obrazy nie su na celu sirku obrazovky (vyska je nemenna ako pri splitscreenoch na celu sirku obrazovky, ale takto je to uz format asi viac ako 21:9). Zial, toto je nevyhoda splitscreenoch, ze sa zmensia obrazy a na malych TV je to drobulinke. Na akej uhlopriecke hras?

Potom je najlepsie hrat co-op kampan na dvoch konzolach a dvoch TV cez "System Link"

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Xbox_360_System_Link_games

http://www.co-optimus.com/system.php?id=1&page=3

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahaaa uz to chapu .. :( tyjo tak to je napytel, radsi bych aby se obraz zdeformoval nez abych si nicil oci na takhle prtavych obrazovkach .. :D

Ako nicil oci? Ako prtave obrazovky? Vsak na vysku mas obrazy rovnake ako pri obrazoch na celu sirku obrazovky ? A ci uz potom je to sirokouhlejsie (21:9), alebo ako je to teraz 16:9, tak to nema vplyv na nicenie oci. Dolezita je vyska obrazov a tu ziskas pri splitscreene iba na velkych TV.

P.S. ani si mi nenapisal, ze na akej uhlopriecke hras...pytal som sa na to. Mozno by sme nakoniec zistili, ze kritika nebola na mieste.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu