Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

CFW na 6.20..a proč ne?


marass

Otázka

Všem přeji krásné, děštivé ráno.

Jak si takhle sedím v práci a hraji PoP na PSP, dumám nad něčím, na co se vás musím zeptat.

PSPčko mám asi rok, a jsem již vydělávající člověk, tudíž mi nedělá problém si nakoupit hry (samozřejmě kupuji spíš platinky za dvě tři stovky, nebo přes alzu atd.) Mám PSP 3004 s poctivě aktualizovaným FW na 6.20. Účet na PSN s pravdivými údaji. Účet na SONY, slevovku u JRC. Zkrátka mám to PSP tak nějak ofiko a na ofiko. Ano, postahuju si filmy, Simpsonovy, převedu na mp4, zkouknu,vymažu atd. Ale PSP jsem si pořídil tak nějak kvůli hrám, protože GameBoy už mě přestal bavit, a hry za 1400 je dost.

Víte, kašlu na stahování her na PSP. Nepotřebuju to, hry co chci si koupím, na PSP hraju jen v práci, doma mám PC, takže mi jedna hra stačí tak měsíc, takže z každé výplaty jednu. Nechápu vás, co brečíte, že chcete hrát ISO atd, proč jste si pořizovali PSP, když nehodláte investovat dál? To vás o tom nikdo nepoučil, ani prodejce, ani kamarád?

Inu, jediné co mi vadí, je to, že jsem poctivě (relativně, vůči ostatním) platící uživatel, a chtěl bych si na PSP dát jen blbej DOSBOX, nic jiného..a nejde to. Chápu, že SONY se bojí HB apod, ale nemůžou tedy čekat, že všichni budou updateovat na novější FW, jen proto, že v menu přibude další ikonka digitálních komiksů, nebo podobných nepotřebných nesmyslů. Proč tedy Sony nevydá alespoň nějaké oficiální programy, které by nám zpříjemily život? Protože bych na DOSBoxu stejně hrál hry, stažené z internetu? Ano, ale k těmto hrám se stejně už nikdo mnohdy desítky let nehlásí. A já fakt nechci nic jinýho než hrát starý dosovky na PSPčku (ruku na srdce, ty hry byly stejně nejlepší), občas kouknout na Youtube(což vzhledem k 6.20 taky nemůžu...tak co mám dělat...nemáte někdo nějakou fintu? Omlouvám se za ty zmatky, ale je 7 ráno a já se teprve chystám jít spát...probdělá noc nad Star Wars Force unleashed :-)

:arrow:prosím, tedy, jestli mi někdo poradíte jak na PSP s originál FW 6.20 koukat na youtube, nebo pustit dosovky...moc mi pomůžete...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

2 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

děkuju, jsi hodnej, tohle jsem hledal, to téma. Každopádně je škoda, že tohle se musí všechno řešit "nelegálně"...když jde o takovou drobnost, já bych chtěl mít možnost updateovat, chtěl jsem být poctivej zákazník SONY, ale vidím, že to asi opravdu nejde! ... každopádně děkuju, posílám THX.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu