mata Posted July 9, 2007 Report Share Posted July 9, 2007 Moc nerozumim tomu co se mi stalo sel som do recovery a nastavil skip SCE logo na disabled a kernel na 1.50 pak sem normalne zapnul psp a objevila se ta modra obrazovka a ze si mam vybrat jazyk, prezdivku nastav it datum a cas nevite cim to je ?:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 MAMUTH Posted July 9, 2007 Report Share Posted July 9, 2007 apouzivas porad jeste 3.03 oe-c,nebo uz mas 3.40 oe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 mata Posted July 9, 2007 Author Report Share Posted July 9, 2007 3.03 oe-c........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 myschoo Posted July 9, 2007 Report Share Posted July 9, 2007 proste zahada kazdodenneho zivota. nieco sa pomagalo vo flash1 :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 mata Posted July 9, 2007 Author Report Share Posted July 9, 2007 nevadi mi to no ale je to fakt divne :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
mata
Moc nerozumim tomu co se mi stalo sel som do recovery a nastavil skip SCE logo na disabled a kernel na 1.50 pak sem normalne zapnul psp a objevila se ta modra obrazovka a ze si mam vybrat jazyk, prezdivku nastav it datum a cas nevite cim to je ?:)
4 answers to this question
Recommended Posts