Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Problém - PSX na 3.10 oe-a


Antabelus

Recommended Posts

Zdarec lidi,

mám takový problém... Chci hrát PSX hry na PSP s fw 3.10 oe-a.

Jsem docela lamka, i když mám za sebou pár úspěšných dg... :bash:

Nicméně mám fw 3.10 oe-a a nechce se mi ho zatím měnit, jsem s ním plně zkopokojen. :roll: Jen nevím jak na PSX hry. Hru úspěšně zkonvertuji, doknoce je v NTSC, vložím ji do složky GAMES i s KEYS.bin, v Recoverku mam nastaveno ve slozce games 1.50 kernel... Když ale hru chci spustit, ani se nezobrazí gameboot, jen tam jsou waves, který se stále hejbou, když dám ztlumit tak tam mám takovej ten panýlek, pluginy mki fungujou (např quick USB), jen PSP nejde vypnout.. :cheesygrin: Musim natvrdo vyndat baterii. Potřebuju k tomu mít v PSP ještě něco, kromě té hry.pbp a keys.bin? Děkuji za odpověď... :cry: :cry: :cry:

:( snad mi někdo pomůžete... :cry:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Antabelus--Ja sem mel ten samy problem jako ty mam CF 3.40 oe-a a PSX hry se davaj do slozky GAME tak to davam i ja a jdou.Jenze jednoho dne po uprave XMB Ikon a gamebootu+openingu mi PSX prestaly jid kdyz sem ji zpustil PSP se seklo bylo tam jen schema v psp a nic musel sem psp uplne vypnout ale pak sem zjistil ze byla chyba v openingu a gamebootu tak sem dal jiny gameboot i opening a vse zase slape jak ma :)Zkus to treba ti to pomuze

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jo - jdu do 3.40 oe-a.. Takze kdyz to upnu tak mi hry uz pojedou jak maj? Jen tak mimochodem - v rekovermku potom az budu mit tu 3.40 oe-a tak tam mam mit ve slozce game ze je to 1.50 kernel... že?

Jo kdyz pujdes na Cf 3.40 oe-a tak ti to pujde na 100% PSX hry davej do slozky GAME a v recor. menu si nastav kernel 1.50.Ale ty PSX hry do slozky GAME !!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A jinak - taková otázka mimo problém: Grafika a zvuk.. JE vše plynulé a neseká se to? Myslim nějak extra sekání, nějaký ty drobný seky nebo zrychlení se jaksi .. no prostě s tim počítám.. :) Teď jen cekam aby baterka mela 75% a jedu na 3.40 oe.a :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu