mike75 Odesláno Červen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2010 Ahoj,prosim Vas jak si na ps3 dam nejake tapety ?? Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 evilive04 Odesláno Červen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2010 jdi do photo a vyber tapetu a dej set as wallpaper Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Maximum79 Odesláno Červen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2010 Mike75.. Jak uz napsal Evilive04,tak tapety nastavujes v oddeleni Photo. Pokud uz mas nejaky tapety (wallpaper) nebo svy fotografie z internetu stazeny a umisteny v nejaky konkretni slozce v Tvoji PS3 (v mym pripade slozka Pozadi - Tapety do menu) ,tak na ty obrazky najed.. ..a vyber si ten,ktery by jsi mel rad na pozadi Tvy TV ;) Ted uz zbyva jenom na gamepadu zmacknout tlacitko se symbolem "trojuhelniku" a z nabidky,ktera se na obrazovce objevi vybrat (v horni radce) ikonku s nazvem "Set as wallpaper". Obrazek nebo fotografii si potom zoomem roztahnes na plochu svy televize,pripadne udelas jen vyrez z ty fotografie a odsouhlasis operaci potvrzovacim tlacitkem (krizek).. ..a muzes se vesele kochat svoji novou plochou :cheesygrin: Dalsi moznosti upravy XBM je zmena tematu,coz je zmena celyho menu obsahujici jak novou sadu ikon,tak i jejim autorem prednastaveny (ten lze samozrejme zamenit za Tvuj vlastni) obrazek. Ale o tom treba zase jindy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mike75 Odesláno Červen 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2010 Ahoj,funguje to skvele,moc dik. A presne navod pro me. A co hudba a filmy ? taky to jde stahovat pres PS3? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fox171 Odesláno Červen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2010 Ikonky se dají měnit beztoho abych si koupil na PSN ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Maximum79 Odesláno Červen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2010 Mike 75 napsal.. "A co hudba a filmy ? Taky to jde stahovat pres PS3?" No, je to spíš otázka do jinýho tématu, ale budiž. Internetovou hudbu i filmy samozřejmě můžeš do Tvojí PlayStation 3 stahovat, ale s legalností to bude asi krapet na hraně. Ale jedni tvrdí to a druzí zase ono a ve finále se v tom nevyzná nikdo, takže zvolím zlatou střední cestu a dám sem mini návod na stahováni "videa" z jedný vyzkoušený stránky (Ulozto.cz) a je jen na každým z nás zda toho využije nebo ne ;) Tak tady je můj malý a snad i srozumitelný obrazový průvodce ukládání videa z internetu, přímo na harddisk v PlayStation 3.. 1) Najeď v PS3 browseru na "nejmenovanou" stránku a do místního vyhledávače zadej název videa (viz.foto) plus tečka, avi, mezera a cz. Příklad: Anča Dlaňovka.avi cz 2) Vyčkej na vyhledání konkrétních videí (viz.foto). Někdy je to záležitost několika vteřin, někdy i 1-2 minut. Záleží nejspíš jak na rychlosti internetovýho připojení,tak i na vytíženosti stránek, který jsou (podle dotazů) na "stahování" vytížený opravdu hodně.. Řiď se heslem "Kdo si počká, ten se většinou i dočká" a máš to v kapse. Můžeš se setkat i s bílou obrazovkou informující o technické chybě, ale stačí chvíli počkat, znovu zadat adresu stránek a vše běží jak má. 3) Nyní vyber video. Doporučuju se poohlédnout po videích s koncovkou cz.avi (viz.foto č.3). U vybranýho videa zmáčkni na gamepadu tlačítko "křížek" a podržho cca. 2 sec. tak jako při otvírání nového okna v prohlížeči.. 4) Probíhá načítání, následované černou obrazovkou s "chybovou hláškou" (viz.foto). Řiď se pokynem na obrazovce, který zní "zmáčkni pravé tlačítko s označením ve tvaru kolečka". 5) Před Tebou je bílá obrazovka a Ty si říkáš "hm,jsem v háji", ale buď v klidu a kalhoty si ještě nech na sobě...brod je daleko :wohow: Zmáčkni na Dualshocku tlačítko s označením START (jako při zadávání w w w adres) a objeví se konkrétní adresa videa (viz.foto). Vymaž z ní koncovou tečku a avi, to znamená ".avi" a opět zmáčkni START.. 6) Načte se závěrečná stránka (viz.foto), kde už jen zadáš čtyřmístný kód a nejsi-li zaregistrovan, tak klikni na FREE a Tvůj pokus dostat video z internetu na HDD Tvojí PS3 je téměř u konce.. 7) Zbývá už jen příjemná činnost jako volba místa k uložení souboru, ať už harddisk (HDD) nebo přenosný médium.. ..a po úspěšným stažení ještě umístění do složky v menu PlayStation 3. U mě to byla složka "Video - Filmy". Snad ještě doplním, že doporučuju video ukládat nejdříve na HDD a až po stažení souboru z internetu onen soubor z PS3 přemisťovat na USB flashky a paměťový karty.. Návod zní možná na první pohled komplikovaně, ale věř mi, že je operace (vynechám-li rozdílný čas při vyhledávání videí) záležitostí jen několika málo vteřin a je to zároveň i ukázka, že PS3 opravdu umí víc, než by se některým zarytějším křiklounům z konkurenčních táborů líbilo :cheesygrin: A k tý hudbě. Pokud jde Miku o MP3, tak podobně jako u tapet (wallpapers) z vesela použij Google vyhledávač a hledej něco jako MP3 zdarma, MP3 free a podobně. Hudebních stránek jsou desetitisíce a každá nabízí nějakou tu "mp trojku". Některý poskytují jen pár skladeb, ale jsou i takový, který mají databáze složený z tisíců i desetitisíců položek. Specialně hudebně založený weby (ty rozsáhlejší) bývají i zpoplatněný, ale zase tam človek najde opravdu všechno na co si jen vzpomene. Chce to jediný - znát interpreta nebo alespon část nazvu hledaný skladby ;) Celkem sympatický a solidně obsáhlý jsou třeba stránky www.mp3.2bit.cz nebo www.mp3.jsou.in UPDATE: Stránky již nějaký čas nefungují jak mají.. Fox 171 napsal.. "Ikonky se dají měnit bez toho abych si je koupil na PSN?" Jasně, že dají ;) Najed' s PS3 na internet a mrkni například na tyhle weby.. www.allps3themes.com , www.ps3theme.de , www.ps3-theme.com Jsou tady stovky témat od řady nadšenců, který si můžeš do svojí PlayStation 3 stáhnout (zdarma) a upravit si tak menu konzole. Vybereš si téma, který obsahuje zajímavý ikonky a stáhneš (download) si to do PS3. Následně to téma (v Theme setting) "nainstaluješ" a potom už Ti zbývá jen vložit nějakou svojí oblíbenou fotografii nebo obrázek na pozadí obrazovky a máš tu hnedle knedle svý nový a originální PS3 menu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mike75 Odesláno Červen 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2010 Nerad bych se opakoval ale fakt jste "borec" Uz si stahuju 2 film a funguje to skvele.Moc dik a az na neco kápnu čemu nebudu rozumet /a toho je hodne/tak Vas opet poprosim o radu.Ps3 jsem si koupil na hry a na prehravani blu-ray disku ale vubec jsem netusil co to vsechno umi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Maximum79 Odesláno Červen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2010 Mike 75.. Tak hlavně, že to funguje a návod si bez problémů pochopil, to je to nejdůležitější ;) Pro někoho to jsou možná zbytečně dlouhý "romány", ale myslím si, že je lepší napsat detailní a snadno uchopitelný návod, vysvětlit to jak se říká "po lopatě", než potom ztrácet čas ptaním se / odpovídáním na dalších x podotázek a zbytečně tím zahltit web i jednotlivý diskuze, tak jak je to na internetu běžně k vidění :) S tím "borcem" to až tak horký není, ale i tak díky, opravdu to potěší. Je fajn vědět, že má ta práce smysl a člověk to nedělá jenom pro srandu kralíkům ;) Řadu věcí člověk zjistil sám, s něčím mu během let poradili ti zkušenější a já se snažím všechny tyhle informace předávat dál, aby si povedenou PlayStation 3 mohli i nově příchozí majitelé užívat naplno.. Budeš-li mít v budoucnu nějaký další dotaz ohledně PlayStation 3, určitě ho sem na Console-fórum napiš, řada lidí Ti ráda poradí.. "Ps3 jsem si koupil na hry a na přehrávání blu-ray disku, ale vůbec jsem netušil co to všechno umí.." Tak to nejsi sám, takových lidí, kteří při koupi o PS3 moc informací neměli je Miku spousta ;) Ale není to jejich chyba, jde spíš o celkovou neinformovanost prodejců v elektrech a o spoustu dezinformací, který zahlcují internet. To byl taky jeden z hlavních důvodů, proč jsem se patlal s Malým PlayStation 3 průvodcem.. http://console-forum.net/tema/23309-ps3-otazecky-pred-koupi?p=871393&viewfull=1#post871393 Ale i přes to všechno se najdou tací, kterým ani ty široký možnosti, který konzole s označením PS3 (nikoliv PC) nabízí, nestačí. Snad se mezi ně taky jednoho dne nezařadíš a budeš s touhle novogenerační konzolí tak spokojený jako valná většina z nás ;) Je to opravdu povedený kus výpočetní techniky. Prima den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jankovo Odesláno Září 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2010 Jde, zkoušel sem,filmy šli ale krátký a hudba jen některá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jankovo Odesláno Září 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2010 Jde, zkoušel sem,filmy šli ale krátký a hudba jen některá.Nejlíp přes uloz.to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Maximum79 Odesláno Září 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2010 Reakce na Jankovo komentář "Jde, zkoušel sem, filmy šli ale krátký a hudba jen některá. Nejlíp přes uloz.to" Ano, návod popisuje ukládání videa právě z Ulozto.cz, který mám vyzkoušený. Trochu jsem nepochopil pasáž "filmy šli ale krátký". Pokud jsou jeden a půl/dvouhodinový filmy krátký, což jsou běžný časy filmů (komedie, animáky, horory, akce..) tak ano, jdou "sosat" jen krátký filmy :) Samozřejmě může dojít i k přerušení ukládání, kdy postačí dát v menu "Resume" a jede se dál. Pokud ani to nepomůže, tak je potřeba zrušit ukládání onoho filmu a film začít ukládat nově, případně použít jiný "odkaz" na onen film. Jinak až se mi vrátí TV z opravy (snad už příští týden), tak vyzkouším uložit třeba Titanik, tahle romance se už snad dá považovat za delší film a dám vědět jak jsem dopadl.. Pokud jde o hudbu (mp3), tak ta jde ukládat bez potíží a ještě jsem nenarazil na stránku, která by nefungovala. Možná je to tím, že mám několik svých oblíbených, kde většinou hledanou skladbu najdu a o nefunkčních stránkách tak nevím. Ale jelikož jsem už přes 3 měsíce nebyl (díky poruše TV) pořádně on-line, nemůžu zaručit, že nedošlo ke změnám. Nikoliv u samotný PS3, ale spíš na samotných Free mp3 stránkách, kde se situace občas mění jako to počasí za okny. Jediná hudba, která nešla ukládat byla ta, která se už nenacházela na konkrétních stránkách... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Scary9 Odesláno Září 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2010 čus chlapi...měl bych dotaz k tý tapetě na stejšnu?dal sem si plno obrázku formátu jpg. na flešku a dal do pska..flešku mi to načte ,ale dá to hlášku ,že nebyly nalezeny žádný obráky...co s tim??vezme psku formát jpg nebo to musim převíst n jinej formát??thx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LegionCZE Odesláno Září 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2010 Di do záložky Pictures, najeď na flashku, a dej trojúhelníček a zvol - Display All a pak to najdi ve složkách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
mike75
Ahoj,prosim Vas jak si na ps3 dam nejake tapety ?? Dik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.