Luk3z^ Odesláno Březen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2008 Tento tutoriál je tu pro ty,kteří si neví rady s připojením své PS3 n internetu, nebo to dělají prvně. Tak copak bude potřeba? 1. PS3...(nečekaně) 2. router(wi-fi/normal kabel; ukázka routeru viz. dole) 3. připojení k internetu [highlight]1.[/highlight] Nejprve buď připojíme kabel do PS3, nebo zapneme wi-fi na routeru [highlight]2.[/highlight] v PS3´s XMB najedeme na Settings>Network Settings>Internet Connection Settings [highlight] KABEL [/highlight] [highlight]1.[/highlight] Zvolíme Custom, dále Wired connnection,pokud se zobrazí schéma zapojení, nemáte zapojen kabel( tady byste měli zkontrolovat,jestli to máte správně) [highlight]2.[/highlight] Teď zvolíme Auto-Detect; Automatic; Do Not Set; Automatic; Automatic; vyberete, jestli chcete používat proxy; zvolíte,jestli chcete použít UPnP( co jsem pochopil, tak se jednáo "službu" která zjistí, pokud máte starý router/modem ,ovladače pro internet[btw. já dal Disable]); Potvrdíte, dáte Test connection, a vše bymělo být O.K... [highlight] Wi-Fi [/highlight] [highlight]1.[/highlight] Custom, Wireless, Scan, (zobrazí se ID připojení, a stav), stiskněte X, vložte WEP klíč, který jste zadávali při instalaci routeru v PC, Automatic, Do Not Set, Automatic, Automatic ;vyberete, jestli chcete používat proxy; zvolíte,jestli chcete použít UPnP( co jsem pochopil, tak se jednáo "službu" která zjistí, pokud máte starý router/modem ,ovladače pro internet[btw. já dal Disable]) [highlight]2.[/highlight]Test Connection, hotovo... http://patrikvogl.cz/391-levny-a-kvalitni-wifi-router-d-link-di-524.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Březen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2008 Dobrá práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Březen 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2008 je to můj first tutorial....tak jsem chtel udelat dojem:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Březen 28, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2008 No sice peknej tutorial , ale tak lehce to opravdu nejde u kazdyho netu :D Ja se s tim nastavovanim ip dns atd mordoval asi 2 dny :D Ale jako zaklad pro lamy dobry :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Březen 28, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2008 no tak nastaveni routeru je v práci dodavatele netu...protoze vymyslet si nějaké údaje, a trefit to, je obtížné:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AngerCZ Odesláno Červen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2008 Zdarec! Mam internet od O2 CDMA. Kabel normal ten co pouzivam na Lan mezi PC, pujde mi to s nim?? THX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Červen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2008 Zdarec! Mam internet od O2 CDMA. Kabel normal ten co pouzivam na Lan mezi PC, pujde mi to s nim?? THX Ano půjde8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-West-Coast- Odesláno Červenec 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2008 Zdarec,mám tenhle Axesstel Modem od O2 http://www.selfon.cz/files/Image/Moden_Axesstel_MV110_velky_170408-132702.JPG http://shop.nojo.cz/images/p/50/45/0/o2---axesstel-p.jpg CHtěl bych se zeptat,jestli kdyz zapojím USB od tohodle modemu které mám ted zapíchnuté v PC ,do PS3,jestli bude na PS3 fungovat internet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Červenec 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2008 modem s usb ti v ps3 fungovat nebude... porid si router, pak to propojis pres ethernet kabel nebo wifi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-West-Coast- Odesláno Červenec 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2008 ja koupim ten D-Link Di 524,ten je prej bezproblémovej....ten pak normálně v ps3 vyhledám a měl by jít v poho ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Červenec 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2008 pujde, nic na tom neni ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Červenec 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2008 Díky Luk3z^y, díky tobě jsem měl nastavování mnohem jednodušší a strašně mi to pomohlo, jak jsem měl problémy s netem. Dík moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Červenec 12, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2008 JJ,díky, jsem rád že to pomáhá...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seviar Odesláno Červenec 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2008 No ja mam tohoto krapa http://www.odklepnuto.cz/aukce601195-802-11b-g-wireless-broadband-router ,myslite ze mi to na tom pojede?A jeste jedna otazka,kdyz z pc vypojim ethernet kabel a zapojim jej do ps3 mam zvolit asi wired connection ze?Ja se v tomhle nevxznam tak dekuju za odpoved:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Červenec 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2008 jj, tenhle funguje ( mám ten samej)... a Wired...Wired = kabel, Wireless = bezdrát USE THANKS!:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seviar Odesláno Červenec 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2008 Vyborne takze moc diky.A jen tam mimo cestu je mozne abych mel server dns stejny jako vychozi brana?dik:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Červenec 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2008 já jsem to tak jednu dobu měl, ale Provider to z neznámýho důvodu změnil...ale možnyý to je:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seviar Odesláno Červenec 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2008 No a jeste jedna vec kdyz napises do vyhledavace svou IP adresu vyjede ti nastaveni routeru ne?Me to napise chybu tak jestli to tomu bude nejak vadit.Jo a v sitovych pripojeni mam pripojeni k mistni siti 2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Červenec 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2008 Jakého máš poskytovatele? Já mám O2 a DNS servery od O2 jsou: Hlavní: 194.228.41.65 Sekundární: 194.228.41.113 já jen zavolal na technickou podporu a oni mi proadilo vše jak mám nastavit, zkus to taky u svého poskytovatele. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drstyx3 Odesláno Červenec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2008 Mám problém s DNS, mám taky O2 , modem zyxel P-600 , když dám nastavit automaticky,tak to nenajde ani IP adresu,když jí nastavím manuálně a nastavím DNS servery od Mike na O2,tak mi to při testu připojení napíše , že je chybné DNS a ps3 nekomunikuje se serverem.. Ale WLAN mi jde a na kompu normal LAN jde taky.. nevíte? :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Červenec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2008 Mám problém s DNS, mám taky O2 , modem zyxel P-600 , když dám nastavit automaticky,tak to nenajde ani IP adresu,když jí nastavím manuálně a nastavím DNS servery od Mike na O2,tak mi to při testu připojení napíše , že je chybné DNS a ps3 nekomunikuje se serverem.. Ale WLAN mi jde a na kompu normal LAN jde taky.. nevíte? :( Zkoušel jsi připojit PS3 přímo kabelem do modemu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drstyx3 Odesláno Červenec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2008 právě že takhle to mám připojený.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Červenec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2008 Tak to musíš dát wired conection a řídit se podle isntrukcí na začátku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drstyx3 Odesláno Červenec 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2008 no až tak blbej nejsem :D ale už jsem to zprovoznil.. Nastavení pro Zyxel ( O2 ) Custom -> Wired Connection -> Speed and Duplex: Auto - Detect -> Adress Settings : Automatic -> DNS ty od O2 -> MTU : Automatic -> Proxy Server : Do Not Use -> UPnP : Disable Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3ps3 Odesláno Srpen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2008 Když chci připojit ps3 k PS store tak mi to píše tuto chybu---- 80710B23 - PS3 Network je vypnuta nebo je příliš zatížena----nevíte někdo proč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.