Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Přehrávač MP3, jaký?


Hamry

Recommended Posts

Nazdárek lidi, jedu na dovču a rád bych poslouchal mp3 přes svoje pspčko.

Poraďte mi jaký program by byl nejlepší, nebo jestli je dobré používat ten originální? Mám CFW3.90 M33-2, používám plugin Hold a ovládání přes sluchátka.

Díky za rady a nápady.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hlavne ak by si si chcel pustat mp3 v mode ako shuffle all, tak doporucujem lightmp3, v orig. prehravaci som neprisiel na to ako zoshufflovat vsetky pesnicky ked su rozdelene v priecinkoch podla albumov. Na druhu stranu je ale originalny prehravac stabilnejsi, lightmp3 nie je uplne vyladeny(a mne pada niekedy len tak bez dovodu po zmene pesnicky, nie tej istej)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

origo ma sice mene fci, ale je hezci a troufam si tvrdit ze i prehlednejsi a odbugovanejsi a lepe to v nem zni (vazne, v lepsich sluchatkach se to pozna).. zase to v nem mene vydrzi, podporuje jen podadresare do 1. stupne.. no, jsou tu vyhody a nevyhody..

asi takhle, LightMP3 je nejlepsi z rady HB prehravacu, pokud ti nevyhovuje, jiny HB prehravac ti take vyhovovat nebude - pokud mas lepsi sluchatka, vyhovovat ti nebude ;)

.. takze myslim, ze vyreseno a LOCK, aby se zde nemnozily dalsi blbosti o tom, kdo LightMP3 pouziva a kdo ne, pokud bude mit Hamry objektivni duvod unlocknout, necht mi napise PM :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu