LukDM Odesláno Listopad 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2007 pal nebo region free Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kukino1 Odesláno Listopad 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2007 Diky za navod ako to vypalovat,lebo ja nemam xbox a kamarat ma a kupuje hry po 300 Sk.Tak som sa dal na to ze to vyskusam aj ja a podarilo sa.Po rozbaleni tam boli dva subory jeden .iso a druhy .dvd Palil som v cloneCD rychlostou 2-2.4x Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidS Odesláno Listopad 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2007 Ja kdyz vypalim hru na dvd+r dl pres clone nebo img burn tak to pak dam do xboxe a napise mi to at to vycistim a restartuju.... A kdyz to skusim u kamose tak mu to funguje... Co muze byt za problem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ToZoL Odesláno Listopad 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2007 cus zkousel jsem to pres nero, nejelo, tak zkusim pres tady ten navod a taky ne, jako napise to ze to bylouspesne dokonceno, PC to taky precte, ale XBOX napise: Disk is unreadable.....a prave jedine co mi prislo divne ze ten clone rika ze je na CD malo mistaa takove kecy a ze mam dat overburning a takove, ale rikam na konec se to vzdy vypali a druha vec ktera mi je podezdrela, tak ze ty hry co mam tak jsou PAL...a pak kdyz se v PC diwam na nazev toho disku tak tam jsou nejake pismena_NTSC coz mi prijde hrozne divne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Listopad 30, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2007 sakra.....když se napíše, že v clone cd dělejte to v clone cd má to svůj důvod... btw: pro toho kdo odsud z fora stahoval harryho tak nejde....psal jsem to do topicu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ToZoL Odesláno Listopad 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2007 a precetl sis to cele? nero byl az druhy pokus, precti si to pls jeste jednou, jestli nevis vcem by mohl byt problem :) dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Listopad 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2007 a precetl sis to cele? nero byl az druhy pokus, precti si to pls jeste jednou, jestli nevis vcem by mohl byt problem :) dik a dáváš tam vubec dvd DL? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ToZoL Odesláno Prosinec 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2007 :D jasne ze tam davam DL+ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jindrous Odesláno Prosinec 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2007 jakou verzi clone cd mám stáhnout? nebo se jedná o clone dvd?díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
50Cent Odesláno Prosinec 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2007 jakou verzi clone cd mám stáhnout? nebo se jedná o clone dvd?díky cau na predchozich strankach psal dante jakou verzi pouziva tak tady to mas clonecd 5.3.0.1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Prosinec 11, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2007 proč budu pálit v něčem co nemám odzkoušené....když zálohy jsou přímo pro clone cd a nikdy jsem neměl problém.... to je jak bydlet v domě, který mi po všech stránkách vyhovuje....bude splńovat vše co chci...ale i tak si půjdu koupit jiný aniž bych věděl jestli se mi bude líbit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beastie Odesláno Prosinec 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2007 dajte sem pls crack na to clone cd, lebo to je iba skusobna verzia :( , a odnikial mi nejde stiahnut ked som googlil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfboy Odesláno Prosinec 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2007 a muzou bejt ty dividicka -r ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Prosinec 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2007 ne nemužou je to napsaný několikrát na první straně :roll::roll::roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Prosinec 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2007 zkoušel jsem vypalovat hru přes xbox backup creator ale když dám ten stealth check tak to nepíše failed a jestli chci pokračovat myslíte že to pujde ? strašně nerad bych zničil dvouvrstvý dvd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfboy Odesláno Prosinec 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2007 http://rs117.rapidshare.com/files/47114108/Clone_CD.rar tady je ten clone cd i s crackem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dogiii Odesláno Prosinec 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2007 Lidi když hrajete vypálený hry pustí vás to pak na xbox live???Myslím s originálkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Prosinec 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2007 jo pustí ale dostaneš dřív nebo později ban Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfboy Odesláno Prosinec 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2007 hele ja si stahnul stranglehold je to na milion partu a je tam jeste slozka Security_patches kdyz to dam palit tak se to spoji automaticky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miras22 Odesláno Leden 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2008 už jsem vypálil asi 10 her v clone cd 5301 assassins creed a cod4 jsem už dohrál.Všechny hry jdou spustit ale třeba simpsons game jsem se dostal do pátý úrovně a dal mě to nepustí napíše že mam restartovat xbox a vyčistit dvd u bee movie se dostanu jen do menu a zas to samý ostatní jsem jen chvíli zkoušel.Isa v XDVDMulleter píše ok.tak jestli výte kde je chyba prosím poradte.Hry stahuju z netu z pirate bay nebo mininova Bee_Movie_Game_PAL_XBOX360-SPARE to mi nejde.Popřípadě kde jinde stahovat.Mechanika LG GSA H 20L 1.01 paleno na verbatin +R DL 2.4.Ještě zkusím pálit 1x rychlostí nic mě už nenapadá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miras22 Odesláno Leden 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2008 Takže 1x rychlost nepomohla nešel ani Crash.Of.The.Titans.PAL.XBOX360-GAC ale vypálil jsem ho ještě na starý sony dvd rw-d22a a hra funguje páleno ve stejným programu rychlosti i medium.Takže lg bude stát asi za prd a to jí mam tak rok a půl sony tak tři a má toho hodně za sebou.CHci koupit novou mechaniku takže pokud byste mohli poradit bilo by to skvělé připojení přes IDE. dík za rady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Leden 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2008 Takže 1x rychlost nepomohla nešel ani Crash.Of.The.Titans.PAL.XBOX360-GAC ale vypálil jsem ho ještě na starý sony dvd rw-d22a a hra funguje páleno ve stejným programu rychlosti i medium.Takže lg bude stát asi za prd a to jí mam tak rok a půl sony tak tři a má toho hodně za sebou.CHci koupit novou mechaniku takže pokud byste mohli poradit bilo by to skvělé připojení přes IDE. dík za rady Já mám mechaniku NEC a jsem spokojenej, moc jsem toho ještě na xko nevypaloval, ale všechno zatím bez problémů. Podle mě je to dost kvalitní mechanika. Chci se zeptat. Jak je to s kopírováním pálenek. Když stáhnu image do PC a vypálím na DVD, jde nějak ten img dostat z toho DVD zas do PC nebo to prostě zkopírovat? Někde jsem četl že to jde jednoduše přes Nero, máte někdo zkušenosti? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Leden 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2008 Já mám mechaniku NEC a jsem spokojenej, moc jsem toho ještě na xko nevypaloval, ale všechno zatím bez problémů. Podle mě je to dost kvalitní mechanika.Chci se zeptat. Jak je to s kopírováním pálenek. Když stáhnu image do PC a vypálím na DVD, jde nějak ten img dostat z toho DVD zas do PC nebo to prostě zkopírovat? Někde jsem četl že to jde jednoduše přes Nero, máte někdo zkušenosti? Díky no jasně dáš zas vytvořit image Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hmm Odesláno Leden 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2008 Mam problem s vypalovanim her na xko hry jsem stahnul na netu vypaloval jsem pres imgburn na verbatim dvd+r dl 2hry v pode slapaly 3hry po vlozeni do ixka mi to pise ze je disk necitelny at ho vycistim a restartuji konzoli, muze mi prosim nekdo poradit zkousel jse pak vypalovat i pres clone cd a je to to same. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Leden 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2008 tohle mi dělá taky u cod 4 zkus to vytahnout a dát zpět tak 3x nebo zapni a vypni xko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts