alakto Odesláno Březen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2009 Hej nevite jestli se dá koupit slimko někde v Prostějově, ktery pude flashnout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emosss Odesláno Březen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2009 kutna hora, kolin.... ani jeden shop neprodava flashnutelne psp... v kutne hore: planeo: 3004 jen a to na obednavky, kolin: k+b jen 2004 v3 a 3004... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cool.Majkl Odesláno Březen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2009 Jo ho kupoval v Paládiu úplně dole......Confort nbo tak nějak...tam taky nejdou moc na odbyt....zkuste to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hojas86 Odesláno Březen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2009 U nás v kroměříži mají Final fantasy edici samozdřejmě flashnutelné za nakych 6k pro vic info napiste pm :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zacatecnik Odesláno Březen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2009 Na Zličíně mají v electroworldu mají jeden kousek slim 2004 a na krabici je NP ,takže by měl jít flashnout (ale firmware je 4.02????). Mají ho ,ale bez baterky a s jednou hrou. Cena okolo 4.500 Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zacatecnik Odesláno Březen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2009 Proč jsi to smazal? Zličín ,electroworld tam mají jeden kousek silver 2004(na krabici písmena NP-takže snad v poho) ,ale bez baterie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fashion02 Odesláno Duben 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2009 A co nekde v Ústí n.L nebo Žatec? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vegasss7771 Odesláno Duben 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2009 Sorry za offtopic ale zajímalo by mě jestli tohle je pravda: 5.00 je označení verze firmware (vydává ho SONY) M33 je označení skupiny která psp "cracknula" (je jich více, ale tahle je nejrozšířenější) 6 je verze upravení verze firmware 5.00 (dělají hackeři) Díky za reakce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubaCZ912 Odesláno Duben 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2009 Sorry za offtopic ale zajímalo by mě jestli tohle je pravda: 5.00 je označení verze firmware (vydává ho SONY) M33 je označení skupiny která psp "cracknula" (je jich více, ale tahle je nejrozšířenější) 6 je verze upravení verze firmware 5.00 (dělají hackeři) Díky za reakce. Jo az na to 6, to je aktualizace toho FW ale je to furt originalni 5.00 od sony jenom sou aktualizovany treba loadery hb,iso,recovery apod... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Duben 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2009 je to pravda, až na tu 6- to je update EDIT: to už je dneska po 3. zase mě někdo předběhl :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vegasss7771 Odesláno Duben 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2009 je to pravda, až na tu 6- to je updateEDIT: to už je dneska po 3. zase mě někdo předběhl :D Ale jedou na tom ISO hry ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Duben 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2009 jj ISO hry jedou na každym, kterej má m33, OE... když to tak řeknu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trueblue Odesláno Duben 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2009 Zdravim, dneska jsem sehnal PSP 2000 FW 3.95 v prodejne JRC v Obchodnim centru Chodov (bile za 3990 Kc) . Maji posledni kousky a pry by meli mit jeste v Letnanech. tak hodne stesti. :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuty Odesláno Červen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2009 Já osobně jsem si nechal udelat FLASH ve Valašském Mezříčí bylo to rychlá a kvalitní práce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest doprdelecigani Odesláno Červen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2009 Pardubice- JRC(grand) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ofw Odesláno Červen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2009 v cine tam jich maj hodne ale psp je uz zastaray zkuste ajwish Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Srpen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2009 Ostrava-Zábřeh Gameshop, tak je PSP slim viděl jsem krabici a vypadáto že půjde flashnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vymi Odesláno Září 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2009 Pokud neznáte tak mrkněte na WWW.GAME2K.cz Je to v Brně na Masarykově. Má tam starší "PSPéčka". Jsou sice bazarové, ale bývají opravdu hezké. Tak třeba tam se dá sehnat ještě i PSP Fat. Já sám už tam kupoval a prodával pár drobností. Ale né nové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedysek Odesláno Září 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2009 jo no tam to znám ale rozhodně bych tak žádnou věc nedal nekolikrat jsem tam nakopil ale kdyz jim neco prodate napr medal of honor heroes 2 uplne v super stavu tak ti za to daj 2 stovky a prodavaj to za 5kil....to radsi doporucuji si veci na psp kupovat bud tady z fora nebo gamebazar.cz .......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AleksM Odesláno Říjen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2009 Dá se stále sehnat flashnutelné PSP v JRC (centrum Chodov) nebo jinde po Praze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Říjen 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2009 neda. dneska uz pandorou flashnutelne nesezenes. leda bazarove Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kane1998 Odesláno Říjen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2009 myslim že i playcentrum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Taran Odesláno Říjen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2009 JRC - Bondy centrum - Mladá Boleslav flashnutelne PSP za 4600 Kc :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AleksM Odesláno Říjen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2009 Oka děkuju moc, kouknu se po nějakym použitým :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hagen123987 Odesláno Listopad 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2009 Mam dotaz pls flešuje se vubec PsP verze 3000 slim??? pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.