3FF3CT Odesláno Květen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2009 hmm nevite jestli pude ten mikrak od logitechu? -- > http://www.amazon.com/Xbox-360-Logitech-Vantage-USB-Microphone/dp/B000ZRVT6W/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=videogames&qid=1241862805&sr=8-1 a jestli snim pude i lips? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk8ers Odesláno Květen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2009 hmm nevite jestli pude ten mikrak od logitechu? -- > http://www.amazon.com/Xbox-360-Logitech-Vantage-USB-Microphone/dp/B000ZRVT6W/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=videogames&qid=1241862805&sr=8-1 a jestli snim pude i lips? No jestli je to mikrofon k xboxu(nemůžu se kouknout sem na mobilu) tak ti sním gh půjde ale lips nee....jo a já gh zatim hraju na originálním microsoft headsetu,na aukru ho seženes kolem 150kč a je v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pennywise Odesláno Květen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2009 Lidi na alze jsme našel tuhle kytaru ,vůbec se v tom nevyznám ,tak poradte někdo kdo se v tom vyznáte ,co všechno si s tím zahraju jako mám namysli které díly GH popř. Rock Band....dík http://www.alza.cz/bezdratova-kytara-pro-hru-guitar-hero-d115161.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3FF3CT Odesláno Květen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2009 Tady máš seznam těch kytar-- http://cdn.guitarhero.com/ghhub/GHWT_compatibility.pdf Jak vidíš dají se s ní hrát všechny od 3 až po Metallicu a nejspíše i nadcházející Smash Hits a Van Halen... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ojtisek Odesláno Květen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2009 Lidi na alze jsme našel tuhle kytaru ,vůbec se v tom nevyznám ,tak poradte někdo kdo se v tom vyznáte ,co všechno si s tím zahraju jako mám namysli které díly GH popř. Rock Band....díkhttp://www.alza.cz/bezdratova-kytara-pro-hru-guitar-hero-d115161.htm Je to žhavá novinka, kytara je z Guitar Hero 4 World Tour tudíž by měla mít slider, podporuje všechny možný díly guitar hero i rock band. Sám jsem si jí už objednal a podle mně tam dlouho nebudou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3FF3CT Odesláno Květen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2009 Je to žhavá novinka, kytara je z Guitar Hero 4 World Tour tudíž by měla mít slider, podporuje všechny možný díly guitar hero i rock band. Sám jsem si jí už objednal a podle mně tam dlouho nebudou taky sem ji dnes v 21:00 objednal.. v jiném topicu zde na foru je možno zjistit že ve čtvrtek prý budou a bude jich 45 kusů takže lidi nemarněte čas a berte to po dvou kusech :D edit: dnes prisel mail ze neni jiste ze budou vcas, a ze mam napsat jak dlouho sem ochotny cekat, ze jinak objednavku kytary(jako moji objednavku) zrusi.. rekl sem jim ze budu cekat dokud ji nedostanou :D Stoji to tam takhle : Vážený zákazníku, ani přibližný termín dodání není potvrzen. Pro urychlení doporučujeme vybrat jiný skladový produkt. Prosím napište, jak dlouho chcete na zboží čekat, jinak bude zakázka zrušena. Až bude zboží skladem, budeme Vás informovat. Děkujeme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pennywise Odesláno Květen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2009 Tak to je paráda jsem zvědav jak dlouho na to budem čekat :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karton Odesláno Květen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2009 Zdravím, před týdnem jsem si tu kytaru z alzy objednal a dneska mi přišel tenhle mail :cry: : Dobrý den, vybraný produkt již bohužel nejsme schopni dodat. Pokud máte zájem o obdobné zboží, prosím vytvořte si novou objednávku. Omlouváme se a děkujeme za pochopení. V případě Vašich dalších dotazů se na mne neváhejte obrátit. S přáním hezkého dne Pavel Lenhart podpora obchodního oddělení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Silas Odesláno Květen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2009 a zkoušel jsi to objednat znovu? maj Skladem 1-2 ks Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karton Odesláno Květen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2009 Nene, to není ono ... měli tam myslím za 472,- kytaru na xbox jenom zvlášť a měli ji týden "na cestě" a dneska zmizela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orgilion Odesláno Květen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2009 Dneska sem si objednal tady http://www.vltava2000.cz/tambazaar/goods-23231-318-akce-guitar-hero-the-official-wired-controller-x360.html cena je docela košér :) kdžtak zítra/pozítří podám info jak to dopadlo ............. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oboda7 Odesláno Květen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2009 Dneska sem si objednal tady http://www.vltava2000.cz/tambazaar/goods-23231-318-akce-guitar-hero-the-official-wired-controller-x360.html cena je docela košér :) kdžtak zítra/pozítří podám info jak to dopadlo .............tady si budu objednavat taky:D tak urco napis jak to dopadlo:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ojtisek Odesláno Květen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2009 Taky plánuju po neúspěchu s Alzou. Je to skvělá cena, bohužel drátová, ale to tolik neva. Škoda, že nemají tolik nabídek na tu kytaru z GH 3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oboda7 Odesláno Květen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2009 Taky plánuju po neúspěchu s Alzou. Je to skvělá cena, bohužel drátová, ale to tolik neva. Škoda, že nemají tolik nabídek na tu kytaru z GH 3.sakris,doufam ze jich maj dost skladem:Djelikoz si budu jeste par tejdnu muset pockat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karton Odesláno Květen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2009 Jo no, stačila by i ta z GH3, škoda, že jsem to propásl, jak byla v nabídce. Ale myslím, že je otázkou času, než se to něke zase objeví, i z té čtverky. Je o ně totiž všude enormní zájem, všude je to prakticky hned vyprodané ... jak tak sleduju obchody, tak i aukro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3FF3CT Odesláno Květen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2009 v alze uz ta GH WT kytara zmizela z nabidky :( bohuzel, ale me mail neprisel a mam ji furt objednanou tak nvm :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karton Odesláno Květen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2009 v alze uz ta GH WT kytara zmizela z nabidky :( bohuzel, ale me mail neprisel a mam ji furt objednanou tak nvm :D A zkoušel jsi jim napsat? Mi to stornovali až pak, co jsem jim napsal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ojtisek Odesláno Květen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2009 Tak si myslíte, že už 100% nebude? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karton Odesláno Květen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2009 Tak si myslíte, že už 100% nebude? Já myslím, že někde se něco určitě objeví, jak jsem řekl, zájem je obrovský a pokud si hodně lidí tu kytaru objednalo, tak určitě najdou nějakou náhradu, třeba z GH3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ojtisek Odesláno Květen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2009 jasný, ale to už bude jiný produkt. Ne tahle kytara Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karton Odesláno Květen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2009 jasný, ale to už bude jiný produkt. Ne tahle kytara Uvidíme, no :-) Každopádně se mi to nezdálo, ta cena té kytary z GHWT, protože na oficiálních stránkách red octane stojí 60 dolarů, což je 1200,- .. takže nevěřím tomu, že by tady prodávali za 500 tu samou kytaru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3FF3CT Odesláno Květen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2009 proc ne xplorer je taky drazsi nez za 400 nebo jak byl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lazyman Odesláno Květen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2009 Uvidíme, no :-) nevěřím tomu, že by tady prodávali za 500 tu samou kytaru Třeba to byla čínská napodobenina a majitel licence to zatrhl. Nechce se mi ale věřit, že by Activision nestíhal ty kytary vyrábět, když je o ně hafo zájem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnysko Odesláno Květen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2009 tak co orgilione ? uz ti dorazila ta kytara z vltavy2000 ???? je ci neni to FAKE ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orgilion Odesláno Květen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2009 Ted 9:30 Dobry den. ::: U Vasi objednavky cislo 2808314 doslo ke zmene stavu. Aktualni stav objednavky je: Vyrizena Takze počítám že zítra dorazí hned ji prubnu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.