Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Multiplayer, nevím, co s tím... :-(


neli13

Otázka

Zdravím, mám XBOX LIVE a v pohodě funguje, rychlý stahování, vše OK. Konzole je flashnutá. Ale když s kámošem zkoušíme multiplayer GTA IV nebo FIFA 2010 (oboje pálený), snaží se multiplayer připojit, například k té party nebo se to prostě snaži připojit, ale napíše to, že se to nemůže připojit. Nevím, normálně si píšem zprávy, stahujem apod, ale multiplayer nic. Máme zkušební verzi 1 měsíc LIVE. Nevíte, co s tím, prosím?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

10 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Tak já se s kámošem nemůšu spojit v COD 5 a v GOW 1 i 2 zase jo nevíte čim to může bejt? dyštak napište jak to máme udělat protože on mi třeba pošle abych se připojil na party a pochvíli to napíše že se nezdařilo už sme z toho neštastný:( i když asi dvakrát se nám to náhodou podařilo ale teď už ne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Proveď test konektivity v xboxu. Tam ti napíše jestli to bylo NATem. Pak napiš.

Nastavení Routeru

21) V internetovém prohlížeči (někdy je vyžadován Internet Explorer) zadejte do adresního řádku URL: http://10.0.0.138 (vaši GATEWAY IP). Nyní budete požádání o zadání jména

(admin) a hesla (admin). Výchozí heslo najdete buď v návodu k routeru, nebo na stránkách PortForward.com. Můžete se také stát, že vám router zahesloval váš ISP provider.

Byly-li přihlašovací údaje zadány správně, zobrazí se konfigurační stránka routeru.

22) Pokud váš router podporuje UPnP, pak přesměrování portu může µTorrent nastavit

automaticky sám. Je však nutné UPnP povolit v routeru i v možnostech nastavení µTorrent.

router_upnp.gif

23) Pokud váš router UPnP nepodporuje, budete muset přesměrování portu nastavit manuálně. Přesný postup nastavení vašeho routeru pro µTorrent můžete najít na webových stránkách PortForward.com. Zde je nutno klinutím zvolit požadovaný typ routeru.

24) Manuální nastavení přesměrování portu na routeru se provádí v menu "Advanced" a submenu "Port Forwarding" (NAPT či Virtual Server).

25) V submenu "Port Forwarding" ignorujte případné přednastavené možnosti. Zkuste najít možnost vlastního nastavení (Custom Port Forwarding). Musíte se dostat k tabulce, do které je možno zadávat IP adresy a porty.

26) Do položky "Source IP" (Outside IP) napište vždy "0.0.0.0". Do položky "Destination IP" (Inside IP) napište LAN IP vašeho počítače.

27) Je-li potřeba zadat síťovou masku, pak je zpravidla 255.255.255.255 (konzultujte s návodem k vašemu routeru).

28) Dále je nutno zadat vstupní a výstupní porty. Do všech políček, tj. "Port Start", "Port End", "Port Map" (Outside Port, Inside Port), se zadává stejná hodnota. Je to port, na kterém naslouchá klient µTorrent (5684, 6881, 54321, aj.).

29) "Protocol" je poslední zadávanou hodnotou, je-li to možné zvolte kombinaci "TCP and UDP". Není-li to možné, pak je nutno vše nastavit dvakrát. Nejdříve pro protokol TCP a poté pro UDP. Nezapomeňte vždy uložit nastavení pomocí tlačítka "Apply" (Save).

router_portfrwd.gif

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Hele mě při tom testu žádnou chybu nehodí. A s jinejma lidma normálně hrát můžu ale jenom s nim ne jenom asi dvakrát se nám podařilo spojit a víckrát už ne:(

thum_103434ae70d864e2ce.png thum_103434ae70e8373bff.png

Prosim tě dyštak mi napiš jestli to mam dobře nastavený akorát jsem nevěděl jaký čísla mam zadat do toho TIGGER a INCOMING portu dobrý číslo a nevim jaký tak sem zadal jedno z těch co si napsal a ješte nevim jakou ip tam zadat jestli tu routeru nebo pc

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

[h=2][/h]

čau lidi, prosim potřebuju poradit ohledně připojení na xlive... Zadal jsem všechny adresy z PC do xboxu manuálně.. Ale když dám xlive test connection zasekne se to mezi NEtwork-Internet... Hledal jsem to všude možně ale pořád mi to dělá to samý. Díky..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu