placek Odesláno Únor 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2010 Kluci jen se pro jistotu zeptám je ten poslední JB určen i pro Ipod Touch 2G? Díky za odpověď. PS:dlouho jsem se Ipodem nezabýval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Únor 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2010 cau roman, pokial sa nemylim tak blackra1n ide na 2G po FW 3.1.2 ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Únor 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2010 Díky myšáku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Únor 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2010 Chtěl bych se zeptat jestli jde udělat jb i na ipod touch 32gb? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Únor 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2010 Chtěl bych se zeptat jestli jde udělat jb i na ipod touch 32gb? Ano, můžeš jailbreaknout všechny verze iTouche, jenom u 3G je JB tethered (pokud ho uplně vypneš, tak ho budeš muset zapnout přes iTunes) http://console-forum.net/showthread.php?t=69338 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Únor 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2010 Potrebujem help xD .. Takže , mám iP 3GS - fw3.1.2 .. potrebujem urobiť restore , a potom následne urobiť JailBreak .. Mám starú verziu iTunsu a nemám stiahnutý fw 3.1.3 .. Takže som si stiahol fw 3.1.2 z felixbruns a keď dám SHIFT + RESTORE , tak mi napíše error .. že tento fw nie je pre tento iPhone .. niečo také .. Takže čo mám robiť ? =)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Únor 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2010 Můžeš napsat přesně tu chybu? Jakej je název toho staženýho firmwaru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Únor 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2010 Nestiahol si nahodou fw pre 3G ? Na tom felixburns sa to lahko pomyli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Únor 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2010 Můžeš napsat přesně tu chybu? Jakej je název toho staženýho firmwaru? The iPhone could not be restored , This device isn't legitible for the reQuested build .. Stiahnutý FW z felixbruns.de sa volá - "iPhone2,1_3.1.2_7D11_Restore" .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Únor 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2010 mas najnovsi iTunes? je mozne ze iTunes blokuje starsi FW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 mas najnovsi iTunes? je mozne ze iTunes blokuje starsi FW Mám iTunes 8.2 , najstarší čo podporuje iphone .. Riešim to z jedným maníkom a nevyzerá to moc nádejne .. Ale veď , keď tak prejdem na legal , nejaké hry pokupujem .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Midnight Odesláno Únor 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 hm teraz som z toho blb ... tu pisu ze 3.1.3 nejde JB ... a tam zas ze hej .. tam zas ze ide, ale nejde unlock atd... takze ... mozem kupit iPhone 3G 16GB 1 rok stary 3.1.3 verzia (biely)... bude sa dat zrobit JB ? a bude sa dat unlock ? pretoze je to T-mobile a ja potrebujem Orange... alebo sa vysrat na biely krasny a kupit cierny 3.1.2 tiez 16 GB 3G .... pytam sa perto lebo viac chcem ten biely ... vdaka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Únor 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 1. preco pises vsetko hrubym? 2. kde pisu ze ide na 3.1.3 jb? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Midnight Odesláno Únor 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 na jednom iphone fore ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Únor 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 hm teraz som z toho blb ... tu pisu ze 3.1.3 nejde JB ... a tam zas ze hej .. tam zas ze ide, ale nejde unlock atd... takze ... mozem kupit iPhone 3G 16GB 1 rok stary 3.1.3 verzia (biely)... bude sa dat zrobit JB ? a bude sa dat unlock ? pretoze je to T-mobile a ja potrebujem Orange... alebo sa vysrat na biely krasny a kupit cierny 3.1.2 tiez 16 GB 3G .... pytam sa perto lebo viac chcem ten biely ... vdaka. Je to takhle u 3.1.3 (pres redsn0w 0.9.4) - iPhone 2G - unlock, jailbreak iPhone 3G - jailbreak iPhone 3GS - jailbreak A 3GSka s novym BOOTromem nejdou vubec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Únor 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 Tak , nakoniec som urobil restore na 3.1.3 a potom som chcel skúsiť restore na 3.1.2 ale nejde .. takže idem legal .. A tu je moj prvý "problém" , keď som mal JB normálne som sťahoval seriály od tekka a dával ich do iPhonu , lenže teraz mi to píše že ten formát není podporovaný .. preto sa pýtam , aký converter by ste doporučili ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caesar Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 mam tez problem s restore na 3.1.2 :( jde delt neco jineho nez jen cekat?3GS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarda46 Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 Takze mam dotaz mam ip 3G a jb a vsechno funguje kdyz pripojim ip ke komplu pta se me to jestli chci novy 3,1,3 a ja teda zmacknu ze ne. A ted k tomu dotazu kdyz bych si to chtel prehodit na ten new firmware co musim predtim udelat? A jde uz jb 3,1,3 se stejnym postupem pres black1rain? predem dekuju za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 Staci kouknout na muj minulej post ;) (http://console-forum.net/showpost.php?p=827202&postcount=1164) Takze pokud ti vse jde na 3.1.2, tak neupdatuj.. Je to zatim zbytecny. A pokud mas iP ze zahranici, tak ti operator nepujde vubec, protoze s 3.1.3 se updatuje BaseBand.. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarda46 Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 vsechno mam made in czech xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nobohacufirashinanakule Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 Z cydie jsem si nainstaloval SBSettings, jenže se mi nikde v menu neobjevila ikona, nevíte prosim někdo, kam se to vlastně nainstalovalo nebo co jsem udělal špatně ? Díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 To se ti ani zadna dalsi ikona nezobrazi. xD Jen prejedes pres ten horni panel (jak tam je operator, baterka, atd.) zleva doprava.. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nobohacufirashinanakule Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 To se ti ani zadna dalsi ikona nezobrazi. xDJen prejedes pres ten horni panel (jak tam je operator, baterka, atd.) zleva doprava.. ;) jo takhle :D díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endhalf Odesláno Březen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 Hloupý dotaz - dá se ipod touch (2G) jailbreaknout i s nejnovějším firmwarem? Pokud ano, jde to normálně přes Blackra1n? Snad se nebudete zlobit za dotaz, v topicu se píše jen o iphonech a někdo tu psal, že přes nějaký jiný prográmek se dá iphone 2G jailbreaknout i s nejnovějším firmwarem... Jde to i na Ipod touch tedy? Pardon, nejdřív se ptám a až pak hledám, už je mi jasné, že si asi budu muset stáhnout FW odsud a pak jailbreaknout. Jde to tedy přes Blackra1n, že ano? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 Pres blackra1n jde jen fw 3.1.2, 3.1.3jka jde pres redsn0w..;) jinak iTouch 2G samozrejme jailbreaknout jde i na 3.1.3, ale doporucuju 3.1.2, protoze na nej jdou vsechny aplikace a hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.