syffi Odesláno Srpen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2008 čao potřebuju si na rychlo flashnout psp ale na jisto a nemám pandora´s battery jde to udělat nějak?? díky:psp::cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ski Odesláno Srpen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2008 JO jde..koukni na mapu flasheru vyber nekoh oz tveho okoli a napis mu...LoCK ;))))...a jinak zalezi na FW ale pochybuji ze sis sehnal s tak nizkym FW aby sis to mohl udelat sam!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kingondra007 Odesláno Srpen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2008 jj presně na mapě flashru se to dá nejít v pohodě a jestli si někde od prahy tak je to uplně vpohodě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 syffi Odesláno Srpen 14, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2008 no já mám kámoše ale to by bylo až přes víkend možná dýl spíš potřebuju si to udělat ted do zejtra:cry: já sem si ho obědnal včera a je tam jenom 3.60 hlavně aby tam šli iso tich mám dost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Srpen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2008 Mapa flasheru v mem podpise, s nekym si to domluv, nikdo jiny, nez lide z mapy, ti sem stejne neodpovi.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
syffi
čao potřebuju si na rychlo flashnout psp ale na jisto a nemám pandora´s battery jde to udělat nějak?? díky:psp::cry:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts