JohnCzE Odesláno Září 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2006 ...internal error has ocured (něco)..nevíte co to je když dam skener nebo ve hře multiplayer..nebliká ani zelené světélko na straně PSP stalo se mi to před 2 dněma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jajar Odesláno Září 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2006 Asi dost blbá otázka, ale máš přepínač na WiFi nahoře? Sorry, ale člověk v zápalu boje dokáže zapomenout na leccos (znám z vlastní zkušenosti :) ). EDIT: Aha tak sry, zaměnil jsem si slůvko "internal", takže nic :oops: . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JohnCzE Odesláno Září 22, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2006 Asi dost blbá otázka, ale máš přepínač na WiFi nahoře? Sorry, ale člověk v zápalu boje dokáže zapomenout na leccos (znám z vlastní zkušenosti :) ).mam to nahoře jednou se mi to taky stalo ..dal jsem to do opravny a nešlo jim to ani opravit..tak sem dostal nový Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kinder Master King Odesláno Září 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2006 Jsi si jistej, že si dostal nový? :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JohnCzE Odesláno Září 23, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2006 myslim že jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 eskimo Odesláno Září 23, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2006 jj.....přesně se mi to stalo taky - ale bylo to tím, že mi spadlo psp nazem reklamace -> new psp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
JohnCzE
...internal error has ocured (něco)..nevíte co to je když dam skener nebo ve hře multiplayer..nebliká ani zelené světélko na straně PSP stalo se mi to před 2 dněma
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts