Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

CZshare

krystoff

Otázka

10 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Soubor je nedostupny z duvodu spatneho RAID pole (vadny super block). Snazime se tento problem odstranit.

jo to je tim že sou to debilové a už od půlky prázdnin czshare nejede jak má:? ...navíc se snaží problém odstranit celej víkend... no asi se s tim musíme smířit:cry: a nezakládat nový topicy:roll:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0
jo to je tim že sou to debilové a už od půlky prázdnin czshare nejede jak má:? ...navíc se snaží problém odstranit celej víkend... no asi se s tim musíme smířit:cry: a nezakládat nový topicy:roll:

ty se vyjadruj slusne a oni to maji asi protoze porad presouvaji data na jiny server.....

Odkaz ke komentáři

• 0
ja bych ani toto moc nerozebiral, kazdy mame problem. oni se alespon snazi o napravu, i kdyz to delaji dlouhou dobu tak se jim neco treba zvrtnulo a musi to delat znovu---uz to dal nereste

Nereste tak jako dobry kdyz mi tam neco takoveho napisou tak si reknu pohoda za tyden to bude v klidu ale ono to fakt uz od pulky prazdnin nefaka takze se nedivim ze se lidi zacinaji nas...t kdyz za to plati.

Odkaz ke komentáři

• 0
Nereste tak jako dobry kdyz mi tam neco takoveho napisou tak si reknu pohoda za tyden to bude v klidu ale ono to fakt uz od pulky prazdnin nefaka takze se nedivim ze se lidi zacinaji nas...t kdyz za to plati.

ja si to taky platim, platim to taky za tech 12 lidi kterym jsem to pucil, ty GB u czshare tam budes mit porad dokud je nevyplejtvas, kdyby tohle bylo u rapida a mel bych tam account tak tam bych teprve byl nas......

ale je to nejspis veci nazoru, me to nevadi, stahnu to odjinud, mame tu prece nekolik uploaderu ne? kazdy upuje jinam

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu