°°K°A°M°° Odesláno Prosinec 5, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2005 urcite se prodavaji nejake kryty na psp podobne jako ty na mobil mate s nimi nejake skusenosti :?: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest Anonymous Odesláno Prosinec 5, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2005 ja zatim ne. v cechach ani na slovensku este nejdu dostat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Prochy Odesláno Prosinec 5, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2005 asi myslis ty pruhledny co ??? http://www.prodejher.cz/index.php?exe=show_item&cat_id=4&podcat_id=&od=10&ado=15 Crystal gear ... ale jsou mnohem lepsi , treba logitech dela super obaly e: pis linky do [highlight=red:a9b7a38b75]code ![/highlight:a9b7a38b75] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest Anonymous Odesláno Prosinec 5, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2005 jj ty pruhledny sou docela dobry.....nebo jenom ten obal na display od logitechu + nejakej kryt na noseni je uplne idealni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest Anonymous Odesláno Prosinec 5, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2005 lool. ale neni to nahodou obal, :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 natelogan Odesláno Prosinec 5, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2005 lool. ale neni to nahodou obal, :)kryt a obal je snad to samý, ne? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest Anonymous Odesláno Prosinec 5, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2005 u vas mozno hej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Prochy Odesláno Prosinec 6, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2005 http://www.gamestation.cz/detail.asp?idzbozi=979 celkem slusna cena ne ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 °°K°A°M°° Odesláno Prosinec 6, 2005 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2005 kryty nejsou to same ja mzslim ze bys obnazil cele psp a misto cerneho psp bys mel cervene Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest Anonymous Odesláno Prosinec 6, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2005 kryty nejsou to same ja mzslim ze bys obnazil cele psp a misto cerneho psp bys mel cervenejj. presne tak.to prochy: jj. cena dobrá. radim ti kup to. :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 °°K°A°M°° Odesláno Prosinec 6, 2005 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2005 akvarium ty jsi tu snad furt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shobull Odesláno Prosinec 6, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2005 U mna v ochode ho maju za 549Sk, ale z bodov za nakup PSP+1GB+Burnout budem mat dost bodov aby som ho mal zadarmo. Len mi musi prist karta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Petersss Odesláno Prosinec 6, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2005 http://www.gamestation.cz/detail.asp?idzbozi=979 celkem slusna cena ne ?? Lepší ceny jsou tady http://probit.ekatalog.biz/katalog.aspx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sting Odesláno Prosinec 6, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2005 Akvarium je zavis :D lak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest Anonymous Odesláno Prosinec 6, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2005 ja jdu do Logitech PlayGear Visor - PSP Screen Protector a + na vanoce k tomu nejakej kryt...ale tohle je prej na display nejlepsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DuallHead Odesláno Leden 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2006 Dnes jsem na svem PSP objevil dva skrabance a ihned jsem si objednal Crystal Cover, tak snad budu spokojeny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DuallHead Odesláno Leden 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2006 Dnes jsem na svem PSP objevil dva skrabance a ihned jsem si objednal Crystal Cover, tak snad budu spokojeny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Slipknotyk Odesláno Leden 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2006 pls neviite nekdo kde bych sehnal levne ty obaly na psp ty street aj s tou karabinou?? jestli vite o co de..?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest Anonymous Odesláno Leden 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2006 myslíš tenhle? http://www.gamestation.cz/detail.asp?idzbozi=976 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Slipknotyk Odesláno Leden 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2006 jj mmoooc diik fakt ddiik... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Slipknotyk Odesláno Leden 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2006 flowak: a nevis pleas kde je jich viic druho treba cerno bili a tak???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest Anonymous Odesláno Leden 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2006 uz sem to sem daval: http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=458&highlight=kryty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest Anonymous Odesláno Leden 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2006 Dnes jsem na svem PSP objevil dva skrabance a ihned jsem si objednal Crystal Cover, tak snad budu spokojeny Já mám crystal cover a píšiu že zlepšuje hraní což není pravda,rychle se poškrábe je to jenom plast a jestli hraješ analogem tak je to takový tuhý a někdy se u zasekává já bych si ho už po druhý nekoupil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DuallHead Odesláno Leden 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2006 Nakonec jsem ten Rcystal Cover nevzal - velike postovne (130 Kc). Jaky je Crystal Gear? Maji ho na prodejher.cz. Asi si ho koupim, pac ta prodejna je primo ve Zline Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gemi Odesláno Leden 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2006 Kup si Playgear pocket - je to bytelný, přitom kompaktní obal, ve kterém můžeš i hrát, navíc v něm PSP vypadá opravdu frajersky. Nejrůznější "šprcky" ani fólie a podobná nevzhledná šidítka potom vůbec nepotřebuješ 8) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DuallHead Odesláno Leden 14, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2006 No jo, ale chrani Playgear Pocket display proti poskrabani pri hrani nebo je to jen schranka, ktera se otevre a display PSP je obnazeny? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
°°K°A°M°°
urcite se prodavaji nejake kryty na psp podobne jako ty na mobil mate s nimi nejake skusenosti :?:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
30 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts