laryn Odesláno Září 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2007 Mám psp s firmwáre 3.52 m33. Můžu snížit bez jakýchkoliv problémů na firmvare 3.03 OE ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Září 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2007 muzes,ale proc bys to delal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laryn Odesláno Září 12, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2007 Ahojky. Potřebuju udělat dump firmvéru aby jsem mohl dowdradovat psp s ochranou ta-086 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Září 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2007 Ahojky. Potřebuju udělat dump firmvéru aby jsem mohl dowdradovat psp s ochranou ta-086 lol co?! Asi sem na to moc starej :D Prosimte co mas za problem? Jakej mas FW momentalne v psp? 8) a proc pises do nespravne sekce?! :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laryn Odesláno Září 12, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2007 Mám psp s FM 2.80 s ochranou TA-082 a chci ho předělat na custom FM. prej to jde. ale nevim si stím rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Září 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2007 Mám psp s FM 2.80 s ochranou TA-082 Mas tri moznosti (btw...FW! Fm je pasmo pro radiovou komunikaci :D) Bud si sezen lumines Nebo Gta nepachovane a nebo Pandora battery (a nebo napis tekkenovi a posli mu psp on ti to downgradne):arrow: 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laryn Odesláno Září 12, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2007 ale tady to píšou že prej to de i bez toho. http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2007010001 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Září 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2007 jo 2.80 jde ještě bez ničeho,podívej do topicu pro začátečníky na odkazy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Září 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2007 ale tady to píšou že prej to de i bez toho. http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2007010001 a jo promin! Neuvedomil jsem si to ;) no tak nad cim vahas? :) Pust se do downgradu ;) jen pozor na spravnou desku ;) at si si 100% jista ze mas tu ktero usi psala ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Září 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2007 a jo promin! Neuvedomil jsem si to ;) no tak nad cim vahas? :) Pust se do downgradu ;) jen pozor na spravnou desku ;) at si si 100% jista ze mas tu ktero usi psala ;) seš si jistej že je ta laryn? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Září 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2007 seš si jistej že je ta laryn? :D Nechci tu spammit! :D Ale jistej si nejsem ;) Mylsle jsem ze Laryn bude od jmena LARA :D nebo LAURA :) takze jsem nad tim nepremyslel at se ozve ta nebo ten lauryn a ja to edituji :D:lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laryn Odesláno Září 12, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2007 V levém horním rohu nad dvířky od und mechaniky je označení IC1003 tak to asi bude ta-086 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Září 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2007 V levém horním rohu nad dvířky od und mechaniky je označení IC1003 tak to asi bude ta-086je to ta-082 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laryn Odesláno Září 12, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2007 A ta nepůjde downgradovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Září 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2007 A ta nepůjde downgradovat?jo půjde v pohodějinak se už koukni tady at se nemusíš furt ptát http://console-forum.cz/showthread.php?t=5303 koukám že tam ale nejde link na stažení,kdyžtak mrkni i sem http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2007010010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laryn Odesláno Září 12, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2007 Mockrát díky. Máš to u mě schovaný. Kdyby jsi něco potřeboval tak napiš. A pokud máš a nebo zn áš program hamachi tak tapiš a já ti pošlu login a heslo. Mám tam nasdíleno asi 120 giga her, programů a filmů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.