Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

ALONE IN THE DARK problem

NuDiXs

Otázka

19 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Jeeezis ja ti vubec nerozumim.....snaz se psat normalne....popisu to cele jak zacnes....Proste stojim naproti maj hnizda ty brouci...Nastoupim do auta sjedu dolu vysunu nahoru ten most..Vycouvam nahoru prejedu ty hnizna znicim brouky a jedu dal.....Pak prijedu na misto kde je dira ve zdi tam jsou 4 zelezne krabice a po prave strane je paka kterou kdyz zmacku tak vyjede ten zelezny sloup-.....A TED NVM CO MAM DELAT nejak jsem nepochopil co jsi psal

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0

Já jsem se zaseknul hned jak je centrál park tak sem krvácel a jšel sem do takovýho domku tam se zabouchly dveře a nějáký netopíři se snažily rozbít dveře alen marně pak jsem udělal výbušnou láhev a hodil jí na zed ta vybuchla a byl tam zábjer na new yourk tak sem slez po laně dolů rozbyl nějákej poklop v zemi a šel dolu a tam sem proskákal až k autobusu kterym sem prošel a dal už nvm jak dál

Odkaz ke komentáři

• 0

J to sem eštěn taky udělal alen pak tam mám skákat po zdech a po takovym kabelu myslim se přelanim a nvm už kam dál blbje se to popisuje:D

hej tak projdu tím autobusem pak sestoupiim na takovej kus betonu a tam na mně vyleze asin5zombiku a ručkuju po kusu betonu tam spadne autobus a slanim se do takový obracený místnosti kde je vana a dveře a tím to končí nvm co dál:D

Odkaz ke komentáři

• 0

Pls z5 problem....dostal jsem se tedy nahoru....musel jsem se dostat nahoru (byl rozbit zebrik) no tak jsem si posunul dve bedny na sobe a vylezl tam zmackl paku no a vyjela ta velka plosina nahoru...vladu jsou dvere kdyz jsem zmackl paku dvere se zasekly....ted nvm co mam delat :D to mam nahoru nejak dostat tu jesterku? asi ne co help help

Odkaz ke komentáři

• 0

Tak teda hele za 1)seberu auto jedu dolu vysunu most abych mohl preject na druhou stranu.....za 2) jedu na druhou stranu a dostanu se k te pacce..za 3) zmacknu ji a vyjede ta picovina ..... za 4) JAK SE ASI MAM DOSTAT NAHORU??????????????????????PROSTE NEJDE NVM JAK PROSTE TEZKO SE TAM DOSTANU KDYZ SE TAM VYSUNE JEN NEJAKA KOKOTINA MUSELA BY TAM BEJT NEJAKA RAMPA NEBO TAK ALE TAM JE ROVNA ZED!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu