Moderators Zinglbee Odesláno Leden 27, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2009 Info konverze do většiny mobilních formátů (mp4, 3gp, xvid, divx, mpeg4, avi, amr) používaných mobilními telefony, PDA, PSP, iPod apod., konverze různých MPEG formátů kompatibilních se standardem DVD/SVCD/VCD, ripování DVD, extrahování audia z videa do mp3, ac3, ogg, wav, aac, ripování audi CD a další. Jak tedy na program? Nejdříve by jste si ho měli stáhnout. např na stahuj http://www.stahuj.centrum.cz/multimedia/prevody_formatu/total-video-converter/?g[hledano]=Total%20video%20converter&g[oz]=3.12 Poté vložit cd klíč, aby jste ho mohli mít pořád, né jenom po dobu zkušební verze. 0ab52023-ba00347e-9fa86acd-fdc330a9-68578b7e-264b81e1-30bdfeef-cea403fa-20457e4a-39c03409-f69a9aba-388e8a94-677044c7-643fe9ac-66523c91-18a61801 Práce s programem Convertována videa dávejte do PSP podle toho jak je to ve složce PSP, která se vám vytvoří na plochu! Dotazy/Připomíňky Jakékoliv dotazy či připomíňky vřele přivítám, ovšem snažte se, aby měly hlavu a patu:) Tímto prográmkem můžete convertovat co chcete, do iphonu, psp, avi, 3gp atp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buldog Odesláno Leden 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2009 Zajímalo by mě, jestli překonvertuje i formát ve kterém se nahrává z Playtv (myslím, že to je M2TS) a jaká bejvá zpravidla konvertovací doba, díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Leden 28, 2009 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2009 Zajímalo by mě, jestli překonvertuje i formát ve kterém se nahrává z Playtv (myslím, že to je M2TS) a jaká bejvá zpravidla konvertovací doba, díky Konvertovací doba je podle toho v jaké kvalitě to chceš mít, neni to ale nic dlouhého. No a na to jesli to přehrává se ti mrknu a napíšu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alon88 Odesláno Leden 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2009 dik tenhle programek sem potreboval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
L3X4 Odesláno Únor 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2009 No paráda, tenhle program jsem včera vyhral za jednu korunu na aukru, a poštovný stálo 60, to je zlej sen!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejv Odesláno Únor 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2009 L3X4: Chápu všechno ale todle co jsi napsal to opravdu nechápu. Pokud ten program potřebuješ tudíž z nějakého učelu potřebuješ original tak si ho koupíš. V tvém případě jsi ho vyhral takže mužeš být rád. A ty napíšeš takovou kravinu. Kdyby jsi ho přeci nepotřeboval original tak si stáhneš plnou verzi! Za 30 sekund by jsi ho našel. Nemusíš být ani nikde zaregistrovaný, stačí použít google a je to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakub129 Odesláno Únor 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2009 na stahuj.cz je ted verze 3.12 tak tady je na ní cd klíč 0ab52023-ba00347e-9fa86acd-fdc330a9-68578b7e-264b81e1-30bdfeef-cea403fa-20457e4a-39c03409-f69a9aba-388e8a94-677044c7-643fe9ac-66523c91-18a61801 snad to nekomu pomohlo:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejv Odesláno Únor 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2009 Já mám nejnovější verzi: Total Video Converter 3.14 Pokud by měl někdo zájem tak mi napište PM 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakub129 Odesláno Únor 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2009 hle nevite nekdo proc se my po konvertu vzdycky u videa trochu posune zvuk ?:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sunny Odesláno Únor 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2009 jak je to s titulkyma u tohohle programu?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejv Odesláno Únor 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2009 Dají se tam vložit přímo při konverzi nějakého filmu, ta funkce tam je. Osobně jsem to nezkoušel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Únor 7, 2009 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2009 Týden jsem byl pryč a tak jsem nemohl odpovídat...... Chtěl bych poděkovat lidem co tu odpovídaly;) díky všem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Březen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2009 Zinglbee jak mám forámtovat z formátu PSP do formátu AVI? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Březen 7, 2009 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2009 Zinglbee jak mám forámtovat z formátu PSP do formátu AVI? Nevim co máš namysly........... Jestli myslíš překonvertovat z formátu mp4 do formátu avi tak to samozřejmě jde, ale bude to špatná kvalita. Jdu to zkusit, moment. Právě jsem vše zkusil. Konvertovat z *mp4 do *avi jde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2009 Zinglbee jak mám forámtovat z formátu PSP do formátu AVI? Tak,sry nikde jsem to tam nenašel............. Ale ted mne to nabehlo Fanks,zase o neco chytresjsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riquelme Odesláno Březen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2009 Mám docela velkej problem. Stahuju The O.C. a konvertuju si to do psp abych na to mohl koukat kdekoliv. Mam ale problem od 3 serie The O.C. co stahuju tak to nejde cely zkonvertovat! Vzdycky to zkonvertuje treba 50mb a konec. Nevite co stim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Březen 27, 2009 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2009 Divne.... Nemas malo pameti v Pc? Nejsou tve soubory nejak pozkozene? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
One-Real Odesláno Březen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2009 vybornej program :lol: ...konvertuju pres nej a zadnej problem, nemuzu si to vynachvalit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1george Odesláno Duben 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2009 super konvertova.už ho mám strášně dlouho ještě že ho tay máte páč bych byl bez nej ztracenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FunThomas Odesláno Květen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2009 je to docela rychlí, ale chtěl bych se zeptat jakým nastavením dosáhnu nej kvality, v nastavení jsem skoušel PSP high quality, a aji tak nic moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Květen 21, 2009 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2009 je to docela rychlí, ale chtěl bych se zeptat jakým nastavením dosáhnu nej kvality, v nastavení jsem skoušel PSP high quality, a aji tak nic moc Jak je na screenu - High quality. Pokud je video před konvertováním ve strašný kvalitě, tak nemůžeš čekat po konvertu zázrak:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FunThomas Odesláno Květen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2009 Jak je na screenu - High quality. Pokud je video před konvertováním ve strašný kvalitě, tak nemůžeš čekat po konvertu zázrak:) to je mi semozřejmě jasné ale já jsem to převáděl z origo DVD a myslím že by to mohlo být ještě lepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Květen 25, 2009 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2009 Já si myslim, že pokud výchozí kvalita je dobrá, tak jestli-že to dáš na high quality, tak konvertované video musí být stejná kvalita.... resp. Výchozí kvalita + high quality = stejná kvalita jako na dvd;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Naruto1 Odesláno Červen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2009 :ziped:Ahoj.Mám dotaz mohu ten film potom přejmenovat a nenechávat M4V065432.Bude to na psp hrát?Děkuji :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FunThomas Odesláno Červen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2009 me to jede i kdyz to prejmenuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.