xDante1986 Odesláno Duben 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2009 Jelikož je čím dál více topiců jak má někdo problém s připojením k xboxlive, tak tohle je jediný topic kam si budou lidé s těmito problém psát a ne neustále zakládat nové a nové topicy, v opačném případě dostanou červenou kartu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Duben 27, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2009 Tady mas chybove kody , co znamenaji : http://forums.xbox-scene.com/lofiversion/index.php/t633993.html Pokud mas ban tak bys musel mit nekterou z techto moznosti : Banned \ ? (4552) | Ethernet: w: 0000-0021 X: 0000-F001 Y: 00A8-6820 Z: 8015-190D Banned \ NTSC & PAL | Ethernet: w: 0000-000B X: 0000-F001 Y: 00A8-6820 Z: 8015-190D Banned \ ? | Wireless: w: 0000-0021 X: 0000-F001 Y: 00A8-6840 Z: 8015-190D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 šméčko Odesláno Duben 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2009 Potřebuju poradit s nastavením připojení. Nemám žádný router ani nic podobného ale internet přímo z kabelu. V Xku jsem si ručne nastavil ip, masku podsítě, bránu a s rozšířeným nastavením už si nevím rady. Myslím, že to základní připojení je dobře, jelikož problém je mezi network<->internet. Potřeboval bych asi vědět nějakou ip Xka kde ji najít a kam ji napsat nebo co všechno je důležité nastavit krom toho základu (basic) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 orgilion Odesláno Duben 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2009 Muj kod: W- 0000-000bX- 0000-F001 Y- 20A8-48E0 Z- 0000-0000 PROSIM POMOC!!!!! vypadá to spíš na chybu sítě .................. NAT strict NAT (FAIL) Error status report: W: 0000-000B X: 0000-F001 Y: 20A8-48E0 Z: 0000-0000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Duben 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2009 mina: obdobný problém jsem měl když provider měnil nastavení sítě a mě pak dva týdny xko nejelo zkus na to kouknout a zavolej mu hlavně pokud máš nějakýho místního providera je to dost pravděpodobný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Xmatrix Odesláno Duben 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2009 tady odkaz ohledne banu nez se tady zeptate můžete kouknout tady http://console-forum.net/showthread.php?t=44862 proste driv nez tady budete psat vyskousejte co je napsane zde a uvidite mozna na to prijdete s touhle pomoci sami:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bobánek Odesláno Duben 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2009 Zdravim lidi. Chci se zeptat a popřípadě poprosit i o návod. Nevíte někdo jak nebo co všechno je potřeba pro hru GTA IV po netu (na XBox360) ? Je k tomu potřebná veřejná IP adresa ? Byl bych vděčný za nějaký slušný návod. Díky moooc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Johnysko Odesláno Duben 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2009 kdyz uz se uspesne regnes a dostanes na LIVE tak by nemel byt problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bobánek Odesláno Duben 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2009 a potrebuju k tomu verejnou IP adresu? a jeste se chci zeptat kde se zaregistruju primo v xboxu nebo tady nekde na netu ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tada Odesláno Duben 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2009 Jak se poprvé připojíš s xboxem k internetu, tak si zaregistruješ vlastní účet. No a s tou veřejnou IP adresou, já myslim, že k tomu je potřeba, ale nechcu kecat, kdyžtak mě někdo opravte... Nejlepší asi bude potom co se zaregistruješ, spustit test připojení a pokud by tam byly nějaký problémy tak je teprve řešit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bobánek Odesláno Duben 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2009 to jsem udelal sel jsem na Xbox Live a tam mi to delalo test tak sem cekal a u IP Adresy mi to napsalo Failed... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Johnysko Odesláno Duben 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2009 mozna budes muset tak jako hodne lidi nastavit informace ktere xbox potrebuje ke spojeni rucne, neboli pokud mas router pripojeny k PC a pak z routeru do xboxu zapni pc,dej start-spustit-napis cmd a spust ho zadej: ipconfig /all a vyjedou ti informace potrebne k nastaveni v xboxu manualne(rucne) nejsem si jistej ale i s dynamickou IP by to melo jit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tada Odesláno Duben 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2009 to jsem udelal sel jsem na Xbox Live a tam mi to delalo test tak sem cekal a u IP Adresy mi to napsalo Failed... A co máš vlastně za poskytovatele připojení? Třeba už to s nima někdo řešil a poradí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Heck Odesláno Duben 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2009 Snad to sem píšu správně. Mám dotaz ohledně "pointů" na xlive. Když si koupím 2200 bodů, tak na kartičce kterou dostanu bude nějaký kód že jo? Ten kód ( pokud tam není něco jiného ) se vkládá tam kam kód když chci GOLD účet nebo někam jinam? Ptám se kvůli tomu, že si chci stáhnou datadisk k GTA. Jinak, nevadí že mám flash? Aby mi to třeba v půlce stahovaní nepřerušilo. Díky za odpovědi ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bobánek Odesláno Duben 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2009 kdyz udelam to co mi napsal Johnysko tak se mi ty ip adressy ukazou..ale nevim kam je dat v xboxu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Syler41 Odesláno Duben 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2009 Zdravím pripojil som si Xbox na Tcom net v pohode mam signal ak dám že XBOX live tak mi vypíše niečo ako UPGRADE System ... a V tom je ten háčik neviem či môžem dať ten Upgrade lebo mám xko Flashnuté a mám vnom neaký patch aby spustilo 3RD WAve hry týmpádom sa bojím že dostanem BAN ...mohol by mi niekto poradiť? a vysvetliť my čo mám robiť? Mám zopár ORIGiNAL Hier a chcel by som si ich zahrat na xlive kým mám ten live zadara ... Díki za akukoľvek odpoved :-) :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 suchac500 Odesláno Duben 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2009 s tema hrama ktery mas patchnuty aby ti sli ... (mam na mysli patch 3rd wave) tak s tema na live nelez.... upgrade muzes... pocitam ze to je NXE (new xbox experience...) proste novy menu :) nebo upgrade hdmi (pokud mas NXE ) vyres to tak ze dej origo hru do mechaniky :) a upgraduj pak by ti nic nemelo hrozit... ale s tema hrama ktery mas patchnuty na xlive nelez.... prej hrozi ban.... (ja to nezkousel takze nemuzu rict ;) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mullmuzler Odesláno Květen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2009 chci se připojit na Xlive přes počítač, mám daný kabel v xku a pc, jak postupovat dál, kde co nastavit, thx zadal jsem IP adress, subnet mask, Getaway a nevím jak dál, při testu se mi ukáže křížek před Network nemám něco nastaveno špatně v PC, když dám automatic, tak mi to ukazuje samé nuly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 krtek6 Odesláno Květen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2009 máš zapnutej počitač? :D blbá otazka, ale důležitá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mullmuzler Odesláno Květen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2009 samozřejmě :-), pc jede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Květen 6, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2009 Proc to zapojujes pres PC ? To mas v PC 2 sitovky nebo jak ? Mohl by jsi aspon popsat jak mas doma pripojeny net , popripade i jakeho poskytovaele... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 krtek6 Odesláno Květen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2009 myslím si, že si koupil takovej ten rozbočovací bazmek za 20,- chce nasdílet net a přes to valit xbox..nejjednodušší je si koupit router a kousek šlauchu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mullmuzler Odesláno Květen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2009 rome,na pc jsem připojený přes wifi, poskytovatel je společnost KaZa, máme na střeše přijímač signálu, nemůžu to připojit přímo do wifi, ta je ve druhém patře, takže jedině přes pc, který mám dole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 3FF3CT Odesláno Květen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2009 Čau hele zkusil sem zapojit Xko do netu, protože jsem byl zvědav na to "Dead" :D Mám jakoby Wi-Fi router, ale nemam wi-fi adaptér do Xka takže přes síťový kabel vedu z Wi-Fi routeru do Xka net... Vše jsem nastavil podle ipconfig /all Dal jsem test připojení na live... Connection1(Nevím už co tam je) - Ok Internet Connection - Ok Live Connection - X Tak jsem si dal Y - Chybový hlášení Mám tam toto: W: 0000 - 000B X: 0000 - 000D Y: 00A8 - 6800 Z: 8015 - 190D ID: FFFF - FFFF Edit: Už vím, koupil sem bannutou konzoli :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Litny Odesláno Květen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2009 taky bych potřeboval pomoct : W:0000-000B X:4000-1001 Y:0000-0000 Z:0000-0000 ID:FFFF-FFFF ale u kámoše jsem se už připojil a stáhl ty kravinky abych měl avatara a těď mi to nenaskočí :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Heck Odesláno Květen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2009 Cf. Snad sem píšu správně. Chci se zeptat jak nastavím to, aby mě při každým zapnutí Xka samo přihlásilo. Do dneška mi to šlo a teďka už to najednou nejde.....Kde teda najdu nějakej autologin? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xDante1986
Jelikož je čím dál více topiců jak má někdo problém s připojením k xboxlive, tak tohle je jediný topic kam si budou lidé s těmito problém psát a ne neustále zakládat nové a nové topicy, v opačném případě dostanou červenou kartu.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
27
21
21
17
Nejvíce příspěvků v jednom dni
zář 4
19
říj 2
17
říj 3
16
říj 1
14
Top Posters For This Question
Pietro Fofista 27 posts
piggy 21 posts
Nunina 21 posts
wopiczak 17 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
zář 4 2009
19 posts
říj 2 2013
17 posts
říj 3 2013
16 posts
říj 1 2013
14 posts
400 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.