netix Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 Vše nejlepší Gejmíku :) Moc se dneska zkal, když sou zítra ty prázky :D GameEs: to si i topic zasloužím? :D Tak díky všem :) Netix:Eště jednou mi budeš psat do příspěvku a zbiju tě :lol::lol: tekken90: tak to si napíšu taky xD GameEs: nebudu spammovat do topicu o sobě vole! :lol: Netix: Dante nechceš mi tu nechat taky ňákej vzkaz ? :lol: tekken90: nechce :D xDante1986: ahoj kluci :) jak se asi má gamees :D GameEs: čau dante. je to okéj. Jak se máte vy? Tekku a dante :D tekken90Výborně :D...ty jo, lepší než "čet" :D GameEs: jj je to parádní asi se sem přesunu :D btw. jakej je tvůj oblíbenej song od The Cocks (xD) ? :D tekken90: nevim, je jich víc.. ale maj hlavně skvělý covery :D GameEs: no ty vole "Crazy - Gnarls Barkley cover" :love::love: GameEs: tak jakou vymyslíme tu doménu? tekken90: tjn :love: xDante1986: AM: Balaclava :love: tekken90: nvm gejmsi xD..vymysli :D...Dantík:..AM- Mardy bum :love: GameEs: Now Playing: Arctic Monkeys - D Is For Dangerous [02:16m/1063kbps/44kHz] :love: no rozhodně bych do názvu zakomponoval slova "british a indie" :D. tekken90: do názvu určitě, ale do URL asi né.. by bylo moc dlouhý... chce to něco krýtkýho a výstižnýho...budem muset napsat m®twejovi :-* xD GameEs: tak ten něco 100% vymyslí :-**-: xD. bych ti mohl třeba i uploadem pomoct :D. tekken90 s tvým aktuálním netem ? oo, ale tak jo...ale musíš vždycky sehnat všechno od tý kapely... :D GameEs: upload jde v pohodě (kupodivu). tyjo sice mám doma 320gb hdd ale musím počkat až strejda přiveze externí hdd, protože to nemám kam zazálohovat tu šedesátku :dozey: tekken90 xD.. njn pešek.. a co bys upoval ? :D GameEs: no to teď ještě nevím :lol: Goodnight Nurse sou z Novýho Zélandu odtud máš taky nějakou kapeli na bir ne? :D jo a kdy mám ty voe udělat oslavu? :blink: dneska už to nenachystám a zejtra se mi nějak nechce xD xDante1986: co kdybychom si založili vlastní mod chat :D šak červenou můžem dát vždy ne :D GameEs: jo to je pravda :D Netix: Díky Dante,už sem myslel že jim to máznu :D,ne vojet ji nechcou :D bacha je moc silná :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 ja se taky pridavam vse nejlepsi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 happy birthday :-) :-* Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MicHi1468622636 Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 Všeckooo Nejlepčečejšíí Gejmsíí...x'D:) Edit//: Kapr, 16 mu je..:) Edit2//: netix, zítra je svátek a né prázky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 sice te neznam ale vsechno nejlepsi...a zenska nejsi takze?kolik uz ti je?:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 16................ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parak Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 Jezis to je topic. Proc mu to nenapises PM ? Ale abych nebyl OT, tak vse nejlepsi:roll::blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RWTF Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 Vše nejlepší hodně sexu, peněz, štěstí, zdraví, aby ti nevypadla elektrika celej rok, aby ses nevymlel na motorce xD a aby ti šlapala dlouho, přeju ti hnědou barvu tady na foru ta je k posrání xD, aby tě useři nesrali, aby se ti neprotrhla šprcka, hodně xD a :dozey:, taky aby se ti vyplnilo co si přeješ krom tý Jessici Alby a Emmy Watson!, hodně jídla to je důležitý, hm, co ještě? :D, aby si v noci nespadl z postele.. a to je asi všechno :-* pořádně to oslav :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 ^^ aby ti nepadal net ještě :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 Vše nejlepší hodně sexu, peněz, štěstí, zdraví, aby ti nevypadla elektrika celej rok, aby ses nevymlel na motorce xD a aby ti šlapala dlouho, přeju ti hnědou barvu tady na foru ta je k posrání xD, aby tě useři nesrali, aby se ti neprotrhla šprcka, hodně xD a :dozey:, taky aby se ti vyplnilo co si přeješ krom tý Jessici Alby a Emmy Watson!, hodně jídla to je důležitý, hm, co ještě? :D, aby si v noci nespadl z postele.. a to je asi všechno :-* pořádně to oslav :) No to si nemoh něco nechat na mě :D? Ted jediný co můžu dodat je HODNĚ ŠTĚSTÍ A AŤ SE TI DAŘÍ!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 doufam ze ti nekdo v navalu tve opilosti pod tvoji nevedomouci cinnosti narve klacek do prdele,tak ze si tejden nesednes..takze vsechno nejvojebanejsi GayAssi.. (:D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emosss Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 vse nej: preju aby ti nespadl net, nakou peknou holcinu, aby si mnel prachy, byl zdravej, a to nejdulezitejsi:::: POZOR je to TADY!!:_______: aby se tvy save data nevymazaly:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamps Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 Všecko nejlepší ;).. kdybys bydlel někde poblíž, tak to oslavíme spolu, spoloufando Chelsea :D Já to mám ze včera za sebou xD GameEs: málem sem něco rozbil :D Lamps: Taky jsem chytal nerva, neboj :D Ještě teď to v sobě dusim xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poon Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 Happy Birthday ;) Od Poona Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 hele vy vocasove tam nahore...nechte toho nebo vojedu gamesse babu (v avataru?!)...kdyz ma ty narozeniny.. EDIT:aha to je netixova...ale co.. GameEs: čau tekku seš tady? tekken90: jj pokračujem... co oslava ve dvouch ? né se mnou xD... ty víš s kým GameEs: to bych si nechal líbit no :lol: tekken90: tak na co čekáš ? xD... no k tšm tvejm kapelám xD:..možná rozšíříme obzory stránek no..ale to zas budem muset změnit název voe Oo GameEs: jako z oblasti pop rocku a pop punku a prostě rocku a punku obecně mám tak 15gb TEĎ a to toho ještě moc nemám :Djak budu mít místo na hdd bude to 2x tolik :D. nevím na oc čekám. sem noob to nevíš ? xD tekken90: fok ! to není indie xD GameEs: "možná rozšíříme obzory stránek no" tak wassup? :D tekken90: nic.. jen "možná" :D:D GameEs: xD tak vidíš :D. a kdyžtak jen indie nó :D. to Blur album ve FLACu můžeš dát na bir.. Je to na mým acc :lol: tekken90: :D.. hele už mě to nebqaví.. vypadáme jak č*ráci :D...čau :D GameEs: tak ok, ale někdy si to zopáknem. čau u nějakýho dalšího postu pusso (ha! vidíš jak sem zkombinoval puso a pussy? /xDD/) čau, čau :lol: xDante1986: já chci taky zapadnout :lol: :lol: GameEs: :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 už víš,GL :-* Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sony108 Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 všechno nejlepší .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 Všechnu nej nej nej přeje Daxík :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 ty víš, že tě miluju, takže vše nej ty koku :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 desm to osladvil za thebe okdej? GL & HF :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.