Sim3to Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 SharePod Jelikoz uz si po nekolikate mam novou knihovnu v iTunes a porad me nebavilo to slozite resit stahovanim hudby atd, tak jsem hledal a nasel jeden rychly a jednoduchy program, co vam prenese tuto hudbu rychle zpatky do vaseho pocitace. Download : Freeware http://www.getsharepod.com/download/SharePod.zip Info : http://www.getsharepod.com/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 jo je dobrej ale akorát je celem na pytel že nefunguje na iphone ... aspon mě nefungoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Listopad 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 jo je dobrej ale akorát je celem na pytel že nefunguje na iphone ... aspon mě nefungoval presne tahle verze? Ja jsem prave taky stahoval jednu starsi verzi co jsem nasel na stahuj.cz a taky mi nesel ipod... Pak jak jsem zacal hledat tak jsem nasel ze to nekomu na ten ipod co mam jde, tak jsem sel na ofic. web a tam jsem to stahnul a whoala - funguje. :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 na stahuj jsem tahal ... hmm zkusím a uvidím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Listopad 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 na stahuj jsem tahal ... hmm zkusím a uvidím tam me to prave taky neslo... tohle prave zahrnuje uz i posledni ipod nano :) Tedka jsem se na to podival, na stahuj je 3.8 a na strankach je 3.9.4 jsem nejak zapomel rict ze funguje i pridavani hudby :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fistah Odesláno Listopad 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2009 Funguje to i na iPhone? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Listopad 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2009 samozrjeme na vsechno :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.