Galaxy Odesláno Únor 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2010 Důležité odkazy: seznam návodů Jailbreak 4.3.1 - RedSn0w Jailbreak 4.3.1 ~ Sn0wBreeze Hledáte nějaký návod, ale zde na foru není? Zkuste iClarified, návod tam jistě najdete. (v angličtině) Obsah: Porovnání modelůiPhone iPod Touch iPad [*]FAQ [*]Podporované formáty [*]Slovníček základních pojmů [*]Co kam nakopírovat? [*]iTunes Registrace bez kreditky Porovnání HW u modelů: iPhone @ wikipedia iPod Touch @ wikipedia iPad @ wikipedia FAQ: iPod / iPhone nejde zapnout, přestal fungovat. Na obrazovce se mě zobrazuje jen USB kabel a iTunes. Spusťte na PC iTunes a propojte ho s iPhonem. Pokud se iP v iTunes zobrazí, klikněte na restore. Telefon se vrátí do továrního nastavení. Pokud se ale iP v iTunes nezobrazí, proveďte restore přes DFU. Jailbreaknul jsem si iPhone, ale když se snažím nahrát do iPhonu staženou hru přes iTunes, atk to hlásí chybu. (0xE8008001) Nenainstalovali jste si AppSync 3.1 > Otevrete Cydii, zvolte Manage / Sources / Edit / Add a přidejte repo http://cydia.hackulo.us Po Jailbreaku mi nefunfuje Push, Youtube, GPS nebo WiFi. Přidejte si do Cydie repo http://cydia.iphoneil.net a z něj si stáhněte aplikaci Push Fix. Můžu reklamovat JailBreaknutý iPhone? Ano, pokud na iPhonu vrátíte zpět originální firmware. V servisu nezjistí, že bzl na iPhonu proveden Jailbreak nebo unlock. Dostanu MP3 v iPhonu zpět do PC? Ano, například přes program SharePod nebo WinSCP. Můžu na iPhone nebo iTouchi zprovoznit druhý reproduktor? Ne. Obě zařízení mají jen jeden reproduktor. Nemám zaplacený mobilní internet. (3G, GPRS, EDGE) Můžu ho nějak deaktivovat? Existují dvě řešení. První je jednodužší, ale vyžaduje jailbreak. Stáhněte SBSettings a stiskněte tlačítko EDGE. Druhým řešením je smazání všech parametrů v Nastavení > Obecné > Síť > Mobilní datová síť. TMobile toto nastavení blokuje, ale dá se to nastavit v Můj T-Mobile. Mám dva iPhony. Musím si aplikace kupovat 2x? Ne. K vašemu ůčtu lze synchronizovat libovolný počet iPhonů / iTouchů. Jak dostanu videa nahraná v CyCorderu do PC? Jakýmkoliv programem, který se do stane dovnitř iPhonu. Například DiskAid, WinSCP.. Jak nainstaluji do iPhonu / iPodu SSH? Stáhněte si z repozitoru Saurik balík s názvem SSH. Následovně pro přístup do telefonu použijte WinSCP, nebo jiný SCP/SSH klient. Více zde Jak odblokuji svůj iPhone, který jsem koupil v zahraničí? iPhone můžeme jednoduše odblokovat pomocí aplikace z Cydie - Ultrasn0w. Tu stáhneme z repozitoru http://repo666.ultrasn0w.com. Obrázkový návod zde. (neaktualni?) Můžu se připojit k SSH i bez WiFi? Ano, pomocí programu iTunnel. (eDisk|MultiLoad) Jak nainstaluji .deb, .app nebo .ipa aplikace? Návod zde. Nelíbí se mi vzhled Springboardu. Dá se nějak změnit? Ano, pomocí aplikace Winterboard z Cydie. Slovníček základních pojmů: Jailbreak – Umožňuje číst a zapisovat do systémových souborů iPhone. Tethered Jailbreak- Není jako plnohodnotný JB, po vypnutí přístroje musíte spustit s iTunes. Unlock – Odemknutí iPhonu pro jakéhokoliv operátora (např. yellowsn0w) Restore - Proces, který resetuje iPhone do továrního nastavení Installer – Aplikace, kterou budete jako první potřebovat po JailBreaku. Obsahuje repository, ze kterých se stahují aplikace třetích stran. (Cydia, Rock, Icy) Baseband; BB – GSM Modul, stará se o telefoní funkce, označuje se 04.26.08 (příklad) OS, FW – Firmware telefonu (Nastavení / Obecné / Informace) SSH - Secure Shell; Zabezpečený komunikační protokol, u iPhone se využívá k přenosu souborů Springboard – Hlavní menu iPhonu Winterboard – Aplikace z cydie pro úpravu Springboardu Recovery / Restore Mode – Restart telefonu, porvádí se většinou při kritické chybě DFU - Device Firmware Update; speciální servisní režim, v němž je možné provést restore nebo update BOOTrom- kód, který zabraňuje JB. Je na zařízeních, která jsou v prodeji od cca září 09. Na nich JB provest jde (3.1.2, ale jen Tethered) iTunes Oficiální program na přenos videí, hudby, a her mezi iPhony / iPody a PC. Pro přenos hudby existují alternativy - SharePod (Více zde) nebo MediaMonkey. iTunes můžete nahradit i jakýmkoliv SSH/SCP Klientem (WinSCP), ale potřebujete JailBreak. Registrace v iTunes Store bez kreditky Jednoduchý návod, jak se zaregistrujeme v iTunes store bey kreditky: 1. Spustíme iTunes v PC, v němž klikneme na iTunes Store. 2. Vybereme jakoukoliv free aplikaci. (Já si vybral Facebook) 3. Vyskočí okno. V něm klikneme na Create new account 4. Potvdíme podmínky, zadáme email, heslo, otázku, datum narození. 5. Jako způsob platby vyberte None. 6. Vyplňte zbytek a potvrďte email, který vám přišel. 7. Máte aktivní iTunes účet. PS: návod upraven narychlo, proto je velmi možné, že v něm bude něco chybět. Pokud chcete pomoct, napište mi PM nebo sem do vlákna a já to doplním. (v případě větší pomoci vás napíšu jako spoluautory a pošlu nějaká GB např. na czshare) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vychos Odesláno Únor 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2010 Ja bych pridal nejake foto :D. Jinak pěkný návod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iwenho Odesláno Únor 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2010 Nice, a iPhone 2G ma wifi nebo ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Únor 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2010 Nice, a iPhone 2G ma wifi nebo ne ? iP 2G Wi-Fi má ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Březen 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2010 Mensi update topicu. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jackman Odesláno Duben 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2010 U starsich plnohodnotny JB jde, az na nove BOOTromy - od 46. tydne 2009 neni to 46. tyden,ale uz od 40. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Duben 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2010 A zdroj? :-) Sice si tim uz tolik nejsem jistej, ale v te dobe jsem si to overoval. (snad to neni jen preklep) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Duben 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2010 Má i Ipod Touch 2G WIFI ... když ho má i IP tak předpokládám že ho naleznu i u Ipodu 2G ne :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Duben 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2010 Ano ma. :D Vsechny iPhony a iTouche maji WiFi. :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jackman Odesláno Duben 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2010 A zdroj? :-) Sice si tim uz tolik nejsem jistej, ale v te dobe jsem si to overoval. (snad to neni jen preklep) Zdroj? Zadnej zdroj,ja to vim,z vlastnich zkusenosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Duben 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2010 Tak jsem se po tom trousku koukal, a mas pravdu. ;-) Zmeneno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Black Odesláno Květen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2010 uz je venku SPIRIT , tak si trosku uprav prvni post :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Květen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2010 Col umí Ipod Touch umí to samí co iphone bez GSM možností a nebo je to hodně ořezaná verze Iphonu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Květen 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2010 Black, jasne, jasne.. Ted jsem tu tyden nebyl, tak az bude cas, tak to upravim. ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubajz Odesláno Květen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2010 Ahoj,jsem novým majitelem Iphone 3gs z USA.Potřebuji ho tedy unlocknout a Jailbreaknout.Jak zjisím,jaký mám bootROM?A který je vůbec starý a který nový?A pokud mám nový,půjde mi teď volat nebo ne?Díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Květen 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2010 Pres program f0recast. Potom napis bud sem, nebo mne PM a budeme to resit dal.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Květen 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2010 Topic aktualizovan o cerstve informace (Spirit atp.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Květen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2010 Zdravim, mam menší problém a asi vim i odpověd, ale chci se ujistit. Mam iTouch 1 G 8GB a často poslouchám před spaním, dneska (teda vlastně ted už včera :D) jsem vrazil špunty do uší něco pustil a usnul, probudil jsem se asi po dvou hodinách a i Touch pořád hrál, šáhnul jsem na něj, že ho vypnu a zadní kryt měl takovejch 50°C. Udržel jsem ho v ruce, ale už to pálilo. Okamžitě jsem ho uplně vypnul, položil na sklo a za nějakejch 5 minut byl v pohodě. Baterka už je dost slabá a počítám, že je to kvůli ní, takže bude stačit výměna? Setkal jste se s tim nekdo? Dost jsem se lek ... vzpomněl jsem si na to, jak někomu vybouch iTouch v kapse. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Květen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2010 Zdravím, mám problém... Kámoš mi ve škole ze srandy vypl iPod... Tak sem ho doma pích do kompu že ho zapnu jenže ouha! Komp iPod nevidí:-( nevíte někdo co s tim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Květen 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2010 VOndy, udelej restore pres DFU.. Nebo muzes mit bordel v konektoru, do kteryho pripojujes USB kabel. KeNnY, ja mam iP taky dost horkej, kdyz posloucham dlouho nebo nabijim, ale 50 stupnu ne.. Pokud se ti iPt pod neco dostal (napr. polstar) a to teplo nemohlo jit ven, tak je to skoro normalni. ;-) Jinak odkud vis, ze nekomu bouchnul iPod? :-D Btw, kdyztak tu mam jednu baterku na iPhone 2G (myslim, ze na iPt bude stejna, kdyz oboje bylo vyrabeno ve stejnem roce). Do 2Gcka jinou nepotrebuju a to 3Gcek ani 3GSek nepasuje.. Tak jestli chces, napis PM. ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Květen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2010 Mam ho už několik let, ale takhle horkej ještě nikdy nebyl a to hrál jenom chvilku, někdy poslouchám klidně i 5-6 hodin v kuse. Navíc, podsvícený bylo uplně vypnutý, wifina taky a dokonce jsem i čistil RAMku ... ale za ty dvě hodiny ubylo asi 50% baterie, protože když jsem šel spát, měl jsem kolem 60% a když jsem ho vypínal, už mi svítilo červený políčko. S tim bouchnutim ... četl jsem to na idnes nebo novinkách už před nějakou dobou. Něco jsem našel, ale neni to přesně ten článek http://technet.idnes.cz/dalsi-prehraty-ipod-vybouchl-apple-odmita-zodpovednost-a-jeho-majitele-chtel-umlcet-g3f-/tec_technika.asp?c=A090804_235602_tec_technika_pka, vim že je malá šance že by se něco takovýho stalo, bylo to to první co mě napadlo v jednu ráno :D. Mam kámoše co se taky točí kolem Applu, tak se ho zeptám jestli by nějakou neměl, kdyžtak se ozvu. Každopádně diky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jamal96 Odesláno Červen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2010 prosím Vás,jsem nový uživatel iphone a mám problém stím že nevím jak se dají smazat již nainstalované aplikace do iphone.Předem všem děkuji za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Červen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2010 Dáš prst na ikonku Hudby (nemusí to bejt jenom hudba) ve Springboardu a chvilku počkáš. Ikonky se začnou třástu a u nainstalovanejch App z iTunes budeš mít křížek, na ten klikni a spustí se odinstalace. Druhá možnost je smazat App rovnou v iTunes s spustit Sync. Software instalovaný přes Cydii odinstaluješ znova přes Cydii - najdeš si co chceš odinstalovat, klikneš na to -> modify -> remove. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Červen 22, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2010 Software instalovaný přes Cydii odinstaluješ znova přes Cydii - najdeš si co chceš odinstalovat' date=' klikneš na to -> modify -> remove.[/quote'] Jeste bych doplnil, ze toto se da take pomoci aplikace CyDelete. Pote se budou aplikace z Cydie mazat uplne stejne, jako z AppStoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manu Odesláno Červen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2010 Zdravím mám nový ipod touch 2g a když ho chci nabít přes usb tak tam mám jenom baterku u toho červenou čárku a podtím blesk....chtěl jsem se zeptat zdali se to vůbec nabíjí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.