LuK4SO Odesláno Březen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 Tuning L+R Tlačítek Vše dělejte navlastní riziko návod je pro PSP 2000 co budeme potřebovat: Šroubovák PH0x60 nebo originální Sony PSP Šroubovák PSP (2000) Hadřík na otření displaye nové L+R tlačítka 1)Odmontujeme přední kryt PSP 2)Odmontujeme páčku držící levé tlačítko L 3)Stejný postup u pravého tlačítka R 4)Mýsto starých L+R tlačítek tam vložíme nové a přišroubujeme zpět páčky 5)Očistíme display a přišroubujeme přední kryt zpět 6) Hotovo! Odkazy na E-Shopy kde sezenete nové L+R tlačítka DealExtreme.com nebo www.Konzole-Prislusenstvi.cz Přímé odkazy na nové L+R tlačítka pro PSP Slim:) Červená tlačítka L+R na DealExtreme.com pro PSP 2000 Modrá tlačítka L+R na DealExtreme.com pro PSP 2000 Bílá tlačítka L+R na DealExtreme.com pro PSP 2000 Červená tlačítka L+R na www.Konzole-Prislusenstvi.cz pro PSP 2000 Modrá tlačítka L+R na www.Konzole-Prislusenstvi.cz pro PSP 2000 Bílá tlačítka L+R na www.Konzole-Prislusenstvi.cz pro PSP 2000 Přímé odkazy na nové L+R tlačítka pro PSP Fat :) Bílá tlačítka L+R na DealExtreme.com pro PSP 1000 Bílá tlačítka L+R na www.Konzole-Prislusenstvi.cz pro PSP 1000 Přímé odkazy na nové L+R klouby pro PSP Slim :) L+R kloby na www.Konzole-Prislusenstvi.cz pro PSP 2000 Pokud víte i o jiném E-Shopu kde se dají sehnat nové L+R,napište :) Bílé základní brava skoro u všech PSP Modré u PSP Blue edice nebo dokoupené Červené pouze dokoupené Šedé pouze u PSP Gran Turismo edice Růžové u některých PSP Pink verzí nebo dokoupené Pokud víte i o jiné barvě napište;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Březen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 Super návod ,ale nemusel stam popisovat jak ho rozebrat ,takovej návod už tu je.. Ten šroubovák nemusí být ten co tam píšeš ... stačí obyč malej křížovej. A to otřetí hadříkem záleži jen na tom kdo to bude dělat zbytečnost :P Jinak fakt povedený ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mach14 Odesláno Březen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 Pro ty co by si to chtěly i podsvítit: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PedoN Odesláno Březen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 Pěknej návod 8) Nevíte někdo ,jestli existujou i černý L a R? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Březen 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 Pěknej návod 8)Nevíte někdo ,jestli existujou i černý L a R? černý nevím ale šedé ano :) jsou na PSP z edice Gran Turismo :) EDIT // Do návodu bylo doplněno v jakých barvách lze sehnat L+R tlačítka ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mach14 Odesláno Březen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 no jsou ale jenom lehce zatmavené.. podívej se na odkaz mím popisu jestly to tam pude vydět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolda Odesláno Březen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 vím že je to OF ale neví někdo kde by se měly napájet diody ?? ale aby to furt svítilo a ne na tym lock a na wifi dík moc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mach14 Odesláno Březen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 tak to ti neporadím jedine dít někde vypínač Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Březen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 Dají se ty L a R z Gran Turismo edice sehnat i jinde? Třeba normal ze šopu samostatně? Nebo pouze u té edice? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mach14 Odesláno Březen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 zatím jsem je nikde jinde nenašel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Březen 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 no jsou ale jenom lehce zatmavené.. podívej se na odkaz mím popisu jestly to tam pude vydět Ehmmm ty trošku ztmavené jsou původně z odkazu z tvého podpisu:dozey: jen jsem je trochu ožíznul :) vím že je to OF ale neví někdo kde by se měly napájet diody ?? ale aby to furt svítilo a ne na tym lock a na wifi dík moc :) koukni na Raczek´ův topic: http://console-forum.net/showthread.php?t=68744 na bod 4) je to tam visvětlené :) 3K^;835672']Dají se ty L a R z Gran Turismo edice sehnat i jinde? Třeba normal ze šopu samostatně? Nebo pouze u té edice? taky jsem se po nich koukal ale nikde jsem je samostatně neviděl :( asi jsou oprovdu jen specialitou PSP GT edice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolda Odesláno Březen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 koukni na Raczek´ův topic: http://console-forum.net/showthread.php?t=68744 na bod 4) je to tam visvětlené :) promin ale ja se ptal na něco jineho od Raczeka návod je pres LOCK a ja bych chtěl normal že by to svítilo fort pres žádné Wifi a LOCK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Březen 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 promin ale ja se ptal na něco jineho od Raczeka návod je pres LOCK a ja bych chtěl normal že by to svítilo fort pres žádné Wifi a LOCK tak se mrkni na acidmods.com je tam plno tutorialu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Březen 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 do spoileru ´´Kde seženu barevné tlačítka L+R?´´ byly přidány přímé odkazy na jednotlivé položky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mach14 Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 Ehmmm ty trošku ztmavené jsou původně z odkazu z tvého podpisu:dozey: jen jsem je trochu ožíznul :) aha... :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Březen 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 jinak byly přidány fotogrfie do 1) bodu (na fotkách jsou viznačeny šroubky) Ehmmm ty trošku ztmavené jsou původně z odkazu z tvého podpisu:dozey: jen jsem je trochu ožíznul :)aha... :cheesygrin: používej *[/color]] - (bez * ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scrappy CoCo Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 černý nevím ale šedé ano :) jsou na PSP z edice Gran Turismo :) EDIT // Do návodu bylo doplněno v jakých barvách lze sehnat L+R tlačítka ;) A jde aji na 3000 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Březen 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 A jde aji na 3000 ? nevím jistě ale nevidím důvod proč by nešlo ... rozdíl je akorat mezi slim a fat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mach14 Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 to je 3000 takže jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Březen 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 otřetí hadříkem záleži jen na tom kdo to bude dělat zbytečnost :P ono je to celkem podstatný .. aby nezůstal bordel mezi displayem a krytem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davee Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 Podle mě dobrý návod, vypadá to jednoduše. Je to jednoduchý, jak se to zdá, nebo težší :D Uvažuju o tom ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Březen 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 Podle mě dobrý návod, vypadá to jednoduše. Je to jednoduchý, jak se to zdá, nebo težší :DUvažuju o tom ;) a tlačítka máš? jestly ne mám tu jedno modré a jedno červené střelím obě za 150kč .(nepoužívané) (kupované na deal extreme 2xmodré a 2xcervene namixované nemají) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davee Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 Heh, ne tlačítka ještě nemám, ale ještě se prohrabu v psp abych věděl, do čeho jdu... L a R tlačítka a klouby jsem ještě nevyndával, tk se podívám... S Displayem při tom nemusim nic dělat... Ale rozhodně na to nespěchám.. :) Jo, nemám ale když už tk bych měl obě stejný ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Březen 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 Heh, ne tlačítka ještě nemám, ale ještě se prohrabu v psp abych věděl, do čeho jdu... L a R tlačítka a klouby jsem ještě nevyndával, tk se podívám... S Displayem při tom nemusim nic dělat... Ale rozhodně na to nespěchám.. :)Jo, nemám ale když už tk bych měl obě stejný ;) jj na display ani nesahnes a jestly chces v jedne barve tak nabizim bílé :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davee Odesláno Duben 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 jj na display ani nesahnes a jestly chces v jedne barve tak nabizim bílé :) Hmm, ty mám taky ;) Ale přestaly se mi líbit :D Už jsem to zkoušel rozdělat, je to jednoduchý jak facka, ajk jsi řikal ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.