kolb Odesláno Únor 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2007 Když jsem si stáhnul hru RIDGE RACER 2 z netu (asi 320 MB) Tak si to natáhnu do x:/PSP/GAME nebo x:/PSP/GAME150 nebo x:/PSP/GAME303 ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kolb Odesláno Únor 4, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2007 Jsou tam dvě složky: UMD_DATA.BIN PSP_GAME Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 myschoo Odesláno Únor 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2007 to mas nechat v TOM vnutri.... ty otvaras samotne iso a mas to dat do X:/ISO citaj Pro Zacatecniky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kolb Odesláno Únor 4, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2007 Co to je vnutri ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kolb Odesláno Únor 4, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2007 a co to je TOM ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kolb Odesláno Únor 4, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2007 Když natáhnu UMD_DATA.BIN a PSP_GAME do X:/ISO/Ridge Racer 2 Potom to zpustim v PSP a napíše to tam Corrupted Data Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hrdas Odesláno Únor 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2007 ty dvě složky máš v nákým souboru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 S4PPH1R0N Odesláno Únor 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2007 jezis to neni mozny...prestan otvirat ten soubor xxx.ISO! celej ho nakopiruj do slozky X:/ISO :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukeUp Odesláno Únor 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2007 Teď jeden lamerskej, ale v ISO světě sem novej a nikde v topicu pro začátečníky jsem to nenašel, tak jestli to tu někde je tak pardon. :oops: Daji se nějak ty soubory UMD_DATA.BIN a PSP_GAME hodit do ISA když jsem to stáhnul a bylo to už takhle rozebraný? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jajar Odesláno Únor 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2007 Dají např. v UMD Gen. Je to tady někde na fóru, mrkni na to (pokud to najdu, hodím to sem). EDIT: no nic, udělám to jednodušejc :D http://umdgen.com/ Pro začátek si v něm otevři nějakou ISO hru, abys viděl, co a jak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukeUp Odesláno Únor 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2007 Dají např. v UMD Gen. Je to tady někde na fóru, mrkni na to (pokud to najdu, hodím to sem).EDIT: no nic, udělám to jednodušejc :D http://umdgen.com/ Pro začátek si v něm otevři nějakou ISO hru, abys viděl, co a jak. Díky moc kámo, už to fakčí :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kolb
Když jsem si stáhnul hru RIDGE RACER 2 z netu (asi 320 MB) Tak si to natáhnu do x:/PSP/GAME nebo x:/PSP/GAME150 nebo x:/PSP/GAME303 ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts