conter Odesláno Srpen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2008 Takže uz je to par dni stara informace z maxconsole.net ae tak nekdo o tom treba newi takze Microsoft nyní prodává nové verze(Elite a Arcade zustal jen Premium byl vymenen za dve verze "Xbox360 Pro") Xboxu a to: $249 Xbox Arcade Bundle $275 Xbox Pro (20GB) Bundle $300 Xbox Pro (60GB) Bundle $350 Xbox Elite (120GB) Bundle Nová verze obsahuje konzoli,ovladac,20GB nebo 60GB HDD ,component kabel a ethernet kabel a headset... Samozrejme v novych Xboxech čekejme nové, aele známe Lite-On mechaniky:D;) tady linky: http://pennycollege.com/?p=53 http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=29964 Tak piste sve nazory:D...ja sem celkem rad pac po uvazovani jestli koupit 20GB nebo 120GB HDD si radsi pockam na 60GB HDD...rekl bych ze je idealni... nebude tak drahy jako 120GB ae zase bude mit vetsi kapacitu jak 20GB:D +za chvili pridám anketu o HDD:D;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Srpen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2008 ale chvili potrva, nez se dostane do EU, v USA pred nedavnem zahajili vyprodej 20GB verze... jo, 60GB bohate staci. Ja mam Arcade a na Odklepnuto jsem si sehnal 120GB hardisk za 1700, ale uz jsem stahl vetsinu dema ,mam 65GB volneho a uz nevim co stahovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
L1ST3r Odesláno Srpen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2008 to je fajne chtěl jsem si kupovat 20gb/HDD ale radši si počkám:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Srpen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2008 by mě zajímalo na co vám je 60 nebo 120 gb hardisk....to zjistíte až koupíte že na nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
conter Odesláno Srpen 17, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2008 by mě zajímalo na co vám je 60 nebo 120 gb hardisk....to zjistíte až koupíte že na nic No vzhledem k instalacím her na HDD (po velkem updatu) si myslim ze to zas az tak "zbytecne" nebude:D;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razziel Odesláno Srpen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2008 No vzhledem k instalacím her na HDD (po velkem updatu) si myslim ze to zas az tak "zbytecne" nebude:D;) Kdy ten update má vyjít? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts