Cartman182 Odesláno Srpen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2010 Zdravím Stahnul sem si film ale je na 9 GB dvd (nebo tak nějak prostě na dvou vrstvé) a no a já bych je chtěl na 2 DVD normální nevíte jak na to ? DVD shrink nic neřeší i po očesání má hlavní film 5 GB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Srpen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2010 Tak to buď rozpůl a vypal na dvě dvd, nebo to zkonvertuj třeba do .avi na požadovanou velikost. Nástrojů na netu máš na to mraky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Srpen 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2010 No ale v čem to mám rozůplit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dravec Odesláno Srpen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2010 Pokud rozděluješ avi, tak avi splitter, pokud kompletní DVD, tak DVD splitter (nečekané co :D) viz. http://www.sharewareguide.net/article/Guide/guide:-how-to-split-dvd-with-the-dvd-splitter.html btw, 20sec na googlu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Srpen 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2010 To sem si našel taky, ale nejsem zrovna znalec AJ, tak proto sem psal sem - 10sec na console foru ;) EDIT : Už to mám jde to přes DVD fab Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Cartman182
Zdravím
Stahnul sem si film ale je na 9 GB dvd (nebo tak nějak prostě na dvou vrstvé) a no a já bych je chtěl na 2 DVD normální nevíte jak na to ?
DVD shrink nic neřeší i po očesání má hlavní film 5 GB
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.