Cartman182 Odesláno Srpen 17, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 17, 2010 Zdravím Stahnul sem si film ale je na 9 GB dvd (nebo tak nějak prostě na dvou vrstvé) a no a já bych je chtěl na 2 DVD normální nevíte jak na to ? DVD shrink nic neřeší i po očesání má hlavní film 5 GB Citovat
0 romik Odesláno Srpen 17, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 17, 2010 Tak to buď rozpůl a vypal na dvě dvd, nebo to zkonvertuj třeba do .avi na požadovanou velikost. Nástrojů na netu máš na to mraky. Citovat
0 Cartman182 Odesláno Srpen 17, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 17, 2010 No ale v čem to mám rozůplit ? Citovat
0 Dravec Odesláno Srpen 17, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 17, 2010 Pokud rozděluješ avi, tak avi splitter, pokud kompletní DVD, tak DVD splitter (nečekané co :D) viz. http://www.sharewareguide.net/article/Guide/guide:-how-to-split-dvd-with-the-dvd-splitter.html btw, 20sec na googlu ;) Citovat
0 Cartman182 Odesláno Srpen 17, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 17, 2010 To sem si našel taky, ale nejsem zrovna znalec AJ, tak proto sem psal sem - 10sec na console foru ;) EDIT : Už to mám jde to přes DVD fab Citovat
Otázka
Cartman182
Zdravím
Stahnul sem si film ale je na 9 GB dvd (nebo tak nějak prostě na dvou vrstvé) a no a já bych je chtěl na 2 DVD normální nevíte jak na to ?
DVD shrink nic neřeší i po očesání má hlavní film 5 GB
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.