Lukasz Odesláno Srpen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2010 Ahoj, mám dotaz jak mám propojit mobil s psp go přes bluetooth, aby se daly posilat obrázky a písničky?? thx všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Typan Cz Odesláno Srpen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2010 PSP go nemám, ale u všech BT zařízení se to dělá tak, že u jednoho zapneš BT a z druhýho to pošleš, jestli ti to najde tak máš vyhráno ale nejsem si jistej, jestli to u GO! pujde... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lukasz Odesláno Srpen 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2010 no právě že psp mobil najde ale mobil psp ne... a i tak nevim jak posílat z psp do mobilu ani naopak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kingkorn Odesláno Srpen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2010 Bluetooth v psp go je pro manipulovani s nim skrze PC a Meda Go, kdyz nemas zrovna po ruce usb kabel. Myslím že PSP Go vubec neumi samo posilat soubory na mobil ci pc. Ledazeby existovala nejaka aplikace, ktera by to umoznila, nebo se nejak dostat pres mobil do psp a vytahnout si z psp nejaka data, ale kdyz ti mobil psp vubec nevyhleda tak nevim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Srpen 18, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2010 Je to konzole na hraní, ne na posílání dat do mobilu. Zkus použít na fw 6.20 a HBL, kde by se mohl použít IRShell nebo jiná aplikace, zda to půjde do mobilu tím si nejsem jistej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lukasz Odesláno Srpen 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2010 Je to konzole na hraní, ne na posílání dat do mobilu. J je to na hraní ale ne jen to, to by tam jinak nebyl skype, net atd. Jinak díky ale mám FW 6.31 tak mám smůlu :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Lukasz
Ahoj, mám dotaz jak mám propojit mobil s psp go přes bluetooth, aby se daly posilat obrázky a písničky?? thx všem
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.